Büyükada’da İETT kuyruğu

Büyükada’da İETT kuyruğu
Yayınlama: 23.04.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Büyükada’da bugün adaya gelip adada bir yerlere gitmek isteyen vatandaşlar İETT’nin yetersiz kalması sebebiyle uzun kuyruklar oluşturdu. Saatlerce sıra bekleyen vatandaşlar isyanda.

Çin’den ithal ettiği golf araçlarıyla Adalılara ve misafirlerimize hizmet veren daha doğrusu hizmet verdiğini sanan  İETT tescilsiz, trafiğe çıkma izni olmayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘yolda güvenli bir alan oluşturulması’ şartıyla özel olarak verdiği izin sayesinde çalışan İETT’nin, elektrikli araçlarıyla vatandaşlara çektirdiği zulüm hat safhaya çıktı. Bu izin de iki ay sonra doluyor. Yazın ulaşım sıkıntısı daha üst boyutlara çıkabilir.

UKOME toplantısında “Adalılar verdiğimiz hizmetten memnun” diyerek Adalılarla dalga geçen İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan denen zatın yüzünden Adalar’a gelen vatandaşlar saatlerce sıra beklemek zorunda kalıyor ve bu görüntüler Adalar İlçesi İBB Ek Hizmet Binasının hemen önünde İBB Koordinatörü Eyüp Karataş’ın önünde oluyor. Al birini vur ötekine…

Ucube araçlarla yolcu taşıyan, bu yetmezmiş gibi insanları saatlerce araç beklemek zorunda  bırakan İBB Ulaşım Daire Başkanının ve Adalar Koordinatörünün derhal görevini bırakması, bu işi yapacak olan ehil kişilerin buraya atanması gerekiyor

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. :) dedi ki:

    Öncelikle bir haber sayfası olarak alaycı ve aşırı yandaş konuşmanız çok yanlış. Bir devlet görevlisi hakkında konuşurken DENEN ZATIN gibi cümleler sizin de ne kadar seviyesiz olduğunuzu göstermekte. Bence haber yapmayı bırakıp özünüze dönün:)