Büyükada’da yürek yakan görüntü! Kanlar içinde kaldı!

Büyükada’da yürek yakan görüntü! Kanlar içinde kaldı!
Yayınlama: 12.10.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:20
A+
A-

Büyükada’da Adalar Belediyesine ait çöp kamyonu sokakta yol ortasında uzanan köpeği ezdi.

Olay dün (11.10.2020) sabaha karşı Büyükada Şehit Recep Koç Caddesinde meydana geldi. Adalılar tarafından çok sevilen dört ayaklı dostumuz Büyükada Şehit Recep Koç Caddesinde yol ortasında uzandığı sırada oradan geçen Adalar Belediyesine ait çöp kamyonu tarafından ezildi. Köpeğin ezildikten sonraki kameralara yansıyan görüntüsü yürekleri sızlattı. Ağır yaralanan köpeğe orada bulunan Adalar Belediyesi veterineri müdahale etti.

Çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi

Köpeğin ezilmesine şahit olan vatandaşlar ise sürücüye tepki gösterdi. Bir Adalı: “Sonuç ne? Ne olacak şimdi?” derken başka bir adalı veya görevli. “Adamı asacak mıyız şimdi” demesi olaya şahit olanların tepkisini çekerken vatandaşlar, “Asmak değilde cezası verilecek sonuçta değil mi” dedi.

Adalar Belediyesine ait çöp kamyonlarını kullanan şoförlerin ana caddelerde zaten dar sokaklarda büyük araçları çok dikkat etmeden kullanmaları adalıların tepkisine neden oluyor. Bir adalı “Şoförleri görüyoruz. Bir elinde kahve bardağı, bir elinde sigara araba kullanmaya çalışılıyorlar. Kollarını bitirim gibi pencereden dışarıya sarkıtıyorlar. Zaten yüksek arabalar dolayısıyla önlerine dikkat etmiyorlar. Allah korusun çoluk çocuğumuz bu sokaklarda dolaşıyor. Bu köpeğin yerinde bir çocuk da ezilebilirdi” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.