Büyükada’daki belediyenin tuvaletlerinin şimdi de suları kesildi!

Büyükada’daki belediyenin tuvaletlerinin şimdi de suları kesildi!
Yayınlama: 22.07.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Adalar Belediyesinin yaptırdığı umumi tuvaletlerin, bakımsızlıktan mikrop yuvası haline gelmesinden sonra şimdi de sularının kesik olduğu belirtildi.

Büyükada'daki belediyenin tuvaletlerinin şimdi de suları kesildi!

WhatsApp hattımıza gelen görüntüler doğrultusunda; Büyükada merkezindeki Liman Sokaktaki İBB ve Adalar Belediyesi tarafından paylaşılamayan umumi tuvaletlerin durumu, adaya gelen vatandaşları isyan ettirirken, Adalar Belediyesi’nin akçeli işler müdürü Engin Çelik, 5 yıldızlı tuvalet yaptık dediği tuvaletlerin girişini de 5 TL aldığı umumi tuvaletin şimdi de sularının akmadığı, gelen yerli ve yabancı turistlere kapıdaki kadın şahsın “sular kesik, tuvalet kapalı” dediği belirtiliyor. Henüz yazın başı bura bu halde ise ilerleyen günlerde ne durumda olacağını düşünmek bile istemiyoruz.

Bilhassa yaz dönemlerinde dışarıdan gelen yerli, yabancı turistin tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için Adalar Belediyesi tarafından Şehir Hatları Vapur İskelesine yakın bir yer olan Liman sokaktaki umumi tuvalet ihya edilerek kullanıma açıldı.  Fakat umumi tuvalet, bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle çevreye pis koku yayması tepki çekmişti. 5 TL giriş ücreti olan tuvaletlerin şimdi de suları kesik.

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in bilhassa kendisinin başında durup ilgilendiği, maliyeti ve ihale süreci çok tartışılan umumi tuvalet, bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle çevreye pis koku yayması bir yana, özellikle Covid-19’unun arttığı şu dönemlerde umumi tuvaletin bu durumu, Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik ve kendisine bağlı müdürlük yetkilileri tarafından ihmal edilmesi adeta vatandaşların sağlığının ne derece önemsenmediğini gösteriyor. Çelik’in kendisinin bu tuvalete girip girmeyeceği ise merak konusu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    Bu asırda ve böylesine turistik bir yerde, hem su yok hem de tuvaleti kullanmak 5 lira. YANLIŞ DUYMADINIZ, SUSUZ TUVALET 5 LİRA. Üstelik belediyemiz hem halkçı, hem devrimci, üstüne üstlük de, Sosyal demokrat vede bir o kadar da İKTİDAR ALTERNATİFİ. Demek oluyor ki, ele fırsat geçse, tuvaleti kullanmak, =1= dolar olacak. Hani her şey çok güzel olacaktı????. HANİ MARTIN SONU BAHAR’DI. Çok merak ediyorum, acaba birilerinin yüzü kızarıyor mu.????

  2. Sosi Cındoyan dedi ki:

    Şu akmıyorsa deniz suyu ile temizlik yapılamaz mıydı ? Hoş gelen ziyaretçilerin.WC leri nasıl kullanacağını tahmin edebiliyoruz