Büyükada’daki bozuk yollar vatandaşı canından bezdirdi

Büyükada’daki bozuk yollar  vatandaşı canından bezdirdi
Yayınlama: 23.11.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:20
A+
A-

Adaların giderilemeyen bir problemi haline gelen bozuk yollar vatandaşı çileden çıkarttı.

Büyükada'daki bozuk yollar vatandaşı canından bezdirdi

WhatsApp İhbar-Haber Hattı: Büyükada’dan gezetemize gönderilen resimlerde, yollarının bozuk olması yoldan geçen vatandaşların tepkisine yol açarken, yürümekte zorlanan bölge sakinleri; “Bu kadarı fazla, bu kadarına da pes” dedi.

Büyükada'daki bozuk yollar  vatandaşı canından bezdirdi

Büyükada’da yollar mayın tarlası gibi çukurlarla dolu. Yollardaki geriye kalan çukur olmayan boş alanlara da rögar kapakları serpilerek bu çukursuzluk hissi giderilmek istenmiş gibi.

Sokaklarda adım başı rögar bulunuyor. Bu aslında plansız kentleşmenin de bir sembolü. Mevcut kanalizasyon hatlarına yeni yerleşmelerden ötürü sonradan çok fazla ekleme yapılıyor. Bunların ana hatta bağlandıkları yerlerde ise rögar dediğimiz servis bacaları koymak mecburiyeti doğuyor. Böyle olunca 3-5 metrede bir rögara denk geliyorsunuz. Yolların tamiri sırasında bu rögarların tümünü yol kotlarına eşitlemek çok zor oluyor. Dolayısıyla bazı rögarlar çukurda kalırken, bazıları ise yüksekte oluyor

Büyükada'daki bozuk yollar  vatandaşı canından bezdirdi

Tepkili bir vatandaşımız ise; “Burada bir iş yapacaksanız tam yapın. Buralarda doğru düzgün yürüyemiyoruz. Turistlik bir ilçeye böyle yollar hiç yakışmıyor. Bir icraat yapıyorsanız, bir faaliyet yapıyorsanız tam yapın ki insanların takdirini, güvenini, beğenisini kazanın. Yapılan bozuk yolların bir an önce düzeltilmesini istiyoruz” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.