Büyükada’daki bu görüntüler tepki çekti

Büyükada’daki bu görüntüler tepki çekti
Yayınlama: 10.05.2023
Düzenleme: 14.05.2023 16:14
A+
A-

Büyükada Hamlacı Sokaktaki çöp konteynerlerinin bu görüntüsü Büyükadalıların tepkisine neden oldu. Büyükadalı bir mahalle sakini : “Hamlacı sokak çöp konteynerleri hepsi kırık yamuk bozuk bizlerin çöp atacağı yer yok ayakta durabilen bir çöp konteyneri yok” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 5 Yorum
  1. Menderes Nelikoğlu dedi ki:

    Ada Gazetesi iktidar size mama veriyor mu? Sürekli Adalar Belediyesini eleştiriyorsunuz.
    Merkezi yönetim tarafından AKP’li belediyelere yapılan maddi yardım ile muhalefet belediyelerine yapılan yardım aynı değil.

  2. Coşkun Öztin dedi ki:

    Menderes Bey , Adalar Belediyesinin ne hizmeti var ki eleştirilmesin ? Daha önceden büyükşehir belediyesi Ak Parti, Adalar Belediyesi chp olduğu için yardım gelmiyor diyordu sizin cenah. Şimdi ikiside aynı parti olunca bu seferde diyorsunuz ki merkezi yönetim. Bunun tek açıklaması var beceriksizlik.

  3. Ahmet dedi ki:

    BEN BÜYÜKADA YAŞARKEN AZINLIKLAR VARDI OSMANLI BEY EFENDİLERİ YAŞIYORDU ŞİMDİ BAKIYORUM TUTULUR DALI KALMAMIŞ BU GÖRÜNTÜ İNŞALLAH DÜZELİR ADAYA YAZIK ETMİŞLER …..

  4. Mehmet dedi ki:

    ..yahu anladık. Taraftarsınız. Ama bu dili kullanmayın. Hangi iktidar olsa bir yerde illaa kırık çöp konteyneri vs olacak. İktidar yalamacılığı yapmayı maalesef sizin gibi birçok medya da bilmiyor. İnandırıcı olsun diye arada objektif davranılır, arada tenkit (!) edilir göyaa, sonra da yalanır gene. Hep yalamacılık taraftara bile ters teper günün sonunda.
    Bu sizin gibi yandaş medya biz okuyucuları niye o kadar aptal yerine koyar ki?

  5. Nusret dedi ki:

    Mehmet.taraftar diyorsun,yalama diyorsun,sen kimin yalamacısısın.adalara ne yapıldı 20 yıl önce de aynıydı 30 yıl önce de aynı bugün de çok bir şey fark etmiyor. Herkes fikrini söyler görüşünü gördüğün söylemekte Özgür. Millete parmak gösterme.