Büyükada’daki Gizli toplantıdan detaylar ortaya çıktı:

Büyükada’daki Gizli toplantıdan detaylar ortaya çıktı:
Yayınlama: 28.06.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçen hafta 14 CHP’li belediye başkanıyla yaptığı gizli toplantının detayları ortaya

İşte İmamoğlu’nu “küplere bindiren” toplantının detayları:

Muhalefetin peş peşe gerçekleştirdiği yuvarlak masa toplantılarından 2023 için henüz aday çıkmazken CHP içindeki kavga her geçen gün derinleşiyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son dönemde yaptığı çıkışlarla adaylığının kesin olduğu mesajını verirken CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz hafta Büyükada’da 14 CHP’li belediye başkanlarıyla Büyükada’da gerçekleştirdiği gizli toplantıda Kılıçdaroğlu’na göndermelerde bulunarak ‘Yarışı bırakmadım’ mesajı verdi. Ekrem İmamoğlu bu toplantıdaki konuşmaların ortaya çıkmasına çok bozulmuş. Toplantıya katılan bazı belediye başkanlarının kendisine tuzak kurduğunu söylüyor ve “Günü gelince bunlara hesap soracağım “demiş. Büyükada toplantısına ilişkin bir bomba daha ortaya çıktı. Toplantıya katılan bir anketçinin İstanbul’da CHP’nin oylarının düştüğünü rakamlarla açıklaması üzerine sinirlenen İmamoğlu’nun sert ifadelerle tepki gösterdiği öğrenildi

O toplantıya bir kadın kamuoyu araştırmacısı da katılmış. İstanbul’daki son durumu ilçe ilçe anlatmış CHP’li başkanlara. AK Parti’nin genelde bir miktar oy kaybettiğini ama İstanbul özelinde oyunu koruduğunu rakamlarla dile getirmiş. Hatta bazı AK Partili belediyelerde oyların 2019’a göre yükselişe geçtiğini de vurgulamış.

İmamoğlu adeta küplere binmiş. Açmış ağzını, yummuş gözünü. “Benim olduğum yerde böyle bir şey söz konusu olamaz. Bu rakamlar doğru değil” demiş kadın araştırmacıya. Buz gibi bir hava esmiş salonda.

Son dönemde anketlerde dramatik bir düşüş yaşadığı CHP’liler tarafından da kabul edilen İmamoğlu’nun önüne konulan anketlere bile inanmayan bir çizgiye gelmesi düşündürücü.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. andrea dorya2 dedi ki:

    Eyyy İmamoğlu genel merkezdeki şeytani yapıyı aşabilir misin?
    E.Toprak, O.K.Salıcı, S.Torun, vd kıs kıs gülüyorlar düştüğün tuzaklara.