Büyükada’daki tacizci dehşetini Adalar Adliyesi affetmedi

Büyükada’daki tacizci dehşetini Adalar Adliyesi affetmedi
Yayınlama: 19.06.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:36
A+
A-

Televizyon sunucusu Canan Tuğaner, Büyükada’da sahil kenarında bikinili haldeyken cep telefonuyla görüntülerini çeken İranlı bir kişiyle tartışmış, tartışma arbedeye dönüşmüş ve Tuğaner’in alnı yarılmıştı.

Büyükada'daki tacizci dehşetini Adalar Adliyesi affetmedi

Büyükada’da televizyon sunucusu Canan Tuğaner’i taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan İran uyruklu Bakhtıar J. Adalar Başsavcılığı tarafından tutuklanma istemiyle gönderildiği mahkemede”Özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi

Sunucu Canan Tuğaner, Büyükada’da denize girdiği sırada İranlı bir şahıs tarafından gizlice kameraya çekildiğini fark etmiş, şahsa tepki göstermesi sonucu çıkan arbedede alnından yaralanmıştı.

Televizyon sunucusu Canan Tuğaner’in Büyükada’da bikinili haldeyken cep telefonuyla görüntülerini çeken İranlı Bakhtiar Javadipour (24) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Büyükada'daki tacizci dehşetini Adalar Adliyesi affetmedi

Büyükada’daki olay önceki gün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. 36 yaşındaki Sunucu Canan Tuğaner, arkadaşıyla birlikte günübirlik Büyükada’ya gitti. Tuğaner burada denize girip serinledi. Bir süre sonra Canan Tuğaner denizden çıkıp sahilde cep telefonuyla görüşmeye başladı. Bikinili olan Tuğaner bu sırada bir kişinin cep telefonuyla kendini görüntülediğini fark etti.

Tuğaner, görüntüyü çeken kişinin yanına gidip ona tepki gösterdi. Canan Tuğaner ile İran uyruklu B.J. arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında Canan Tuğaner’in alnı yarıldı. Olaydan sonra şüpheli gözaltına alındı. İranlı şüphelinin cep telefonundan Tuğaner’in sahilde bikiniyle yürürken çekilen görüntüleri çıktı. Canan Tuğaner hastaneden darp raporu alıp B.J. hakkında şikayette bulundu.

DHA’ya açıklama yapan Tuğaner, “Denize girip çıkmıştım ki gizlice videomun çekildiğini farkettim. Müdahale edip telefonu elinden aldım. Kişinin İranlı olduğunu öğrendim. Polis çağırmak istedim, o arada bir arbede oldu. Sinirlerime hakim olamadım. Şikayette bulundum. Umarım gerekli cezayı alacaktır. İnsanların özgürlüğüne karışılmaması gerektiğini düşünüyorum. İnşaallah kim suç işlediyse cezasını bulur. Adalete güveniyorum” dedi.

“Bundan sonra susmamaya devam edeceğim. Çünkü sustukça bunlar başımıza geldi diye düşünüyorum. Biliyorsunuz ülkede yaşanan olayları; 5 yaşında bile değil, artık sekiz, yedi aylık çocuklardan, bebeklerden başlayarak biz kadınların başına gelen birçok olay var

İlk başta, ‘Hadi olgunluk olsun, hadi susayım’ tarzında düşündüm. Halbuki ne susuyorsun? Yani genel böyle olay olunca artık müdahale etmek zorunda kaldım ve tuttum yakasından. Yani ‘sen onu bana ver bakayım’ dedim. Aldım zaten. Sonra insanlar zaten adamı darp etmeye kalktılar. Ama adaletin onun cezasını vermesi gerekiyor, bizim değil… Dolayısıyla insanları sakinleştirdim o arada. ‘Lütfen’ dedim, ‘sakin olun’… Ben zaten kendimi tutamayıp bunu yaptım. Yeğenlerimin gözünün önünde oldu bu olay. Tabii böyle şeye şahit olmaları çok kötü” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.