Büyükada’dan hoş olmayan görüntüler

Büyükada’dan hoş olmayan görüntüler
Yayınlama: 29.11.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Büyükada’da bugün Deniz Otobüslerin önünden, adanın en işlek yerinden duyarlı bir adalı hemşehrimizin çektiği video gündeme oturdu.

Duyarlı bir adalı hemşehrimizin Büyükada Deniz Otobüslerinin önünden deniz kıyısından bir çok adalının deniz havası almak, martılara ekmek atmak, manzara seyretmek için gittiği, sevgililerin oturup denizi seyrettiği yerden çektiği görüntüler, Adalar Belediyesine YUH dedirtti. İşi çöp toplama olan bir belediyenin adanın en merkezi yerinde böyle görüntülere meydan vermesi hem İBB’nin hemde Adalar Belediyesinin ayıbı olarak kameralara yansıdı.

Tabi burayı bu hale sokanlar/bırakanlar da adalı olamaz. Hadi burayı bu hale sokanlar insanlıktan nasibini almamış peki bir belediye böyle görüntülere nasıl meydan verir. Bu görüntülerden sonra bu işin sorumluları başta olmak üzere Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve yardımcısı Akçeli İşler Müdürü Engin Çelik’in hiç mi yüzü kızarmıyor. Hiç kuşku yok ki adalılar seçimlerde bu insanlara gereken cevabı sandıkta verecektir…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    Yerel yönetimden sorumlu Adalar Belediyesi ilgilileri; zerre kadar görevinizi sahiplenme duygunuz varsa bu görüntülerden utanırsınız. Yüzünüz kızarır. Ama nerde sizde o duygu. Ulan iki adım atsanız her yeri görür ve denetlersiniz. Alafortanfonik işlerden başınızı kaldırıp da, ???? hiç olmazsa ayda bir gün görevinizi yapsanız ya.