Büyükada’dan pis görüntüler! İbadethaneye de saygıları kalmadı!

Büyükada’dan pis görüntüler! İbadethaneye de saygıları kalmadı!
Yayınlama: 11.02.2023
Düzenleme: 11.02.2023 23:07
A+
A-

Adalar’da mahalle ortasına bırakılan moloz yığınlarının tepki topladığını, vatandaşların “Bu manzara Adalar’a yakışmıyor” diyerek tepki gösterdiklerini, İnşaatlardan çıktığı belli olan bu görüntülerin Adalar Belediyesinin umurunda olmadığını, Adalar Belediye Başkanı, yardımcısı, fen işlerinin yetersiz kaldığını, beceriksizliğini, mahalledeki evlerin manzaraları moloz yığınına bakarken, her geçen gün artan yığınların tepki çektiğini bir önceki haberimizde paylaşmamızdan sonra gelen bu resimler artık ibadethanelerde saygının kalmadığını bize gösteriyor.

San Pacifico Latin Katolik Kilisesi’nin yanında çöp dağları

Büyükada San Pacifico Latin Katolik Kilisesi’nin yanına dökülen molozların bu görüntüsü bize bunu yazdırttı. Üstelik molozları bir kenara koyalım Adalar Belediyesinin sanki bu çöp konteynerleri başka koyacak yer yokmuş gibi milletin gözüne sokarcasına kilisenin yanı başına koyması pes dedirttirdi. Buraya ibadetini yapmaya gelen Hristiyan vatandaşlarımızın çöp kokusu altında ibadet yapmaya zorlanması Adalar Belediyesinin Hristiyan vatandaşlarımıza verdiği değeri ortaya koyuyor.

Büyükada'dan pis görüntüler! İbadethaneye de saygıları kalmadı! Büyükada'dan pis görüntüler! İbadethaneye de saygıları kalmadı! Büyükada'dan pis görüntüler! İbadethaneye de saygıları kalmadı! Büyükada'dan pis görüntüler! İbadethaneye de saygıları kalmadı! Büyükada'dan pis görüntüler! İbadethaneye de saygıları kalmadı! Büyükada'dan pis görüntüler! İbadethaneye de saygıları kalmadı!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.