Büyükadalı hayvan sevenler isyan etti!

Büyükadalı hayvan sevenler isyan etti!
Yayınlama: 29.05.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:17
A+
A-

Büyükadalı hayvan sevenlerin, kısırlaştırma çabalarını hiçe saydığı iddia edilen Adalar Belediye Veterinerliğiyle, yaptığı tüm görüşmelerin işe yaramadığı belirtiliyor.

Mustafa Ün’ün, keyfi tavırları, hayvan sevenlerle olan husumetinin bir türlü bitmediği iddia ediliyor. Sadece sahipli hayvanları tedavi ettiği belirtilen Mustafa Ün hakkındaki şikayetlerin, görüşmelerin sonuç vermediği belirtiliyor.

Adalar Belediyesi Veterineri Mustafa Ün’ün tavrında bir değişiklik olmaması sebebiyle hayvanların İBB’ye gönderilmeye başlandığı gelen bilgiler arasında. Popülasyonun arttığı, yapılmayan kısırlaştırmaların meyvesini vermeye başladığı, Adaların yavru kaynadığının altı çiziliyor.

Hayvan severler ise bu sabah, ‘işte uygulamanızın sonucu, bu yavrular’ der gibi, kliniğin kapısına yavruları bırakarak Adalar Belediyesi Veterineri Mustafa Ün’ü protesto etti. Hayvan sevenlerin düşüncelerinin ise,  Veteriner Mustafa Ün’ün bir an önce gitmesi gerektiğini yerine başka bir hekim ataması yapılmalı görüşünün hakim olduğu belirtiliyor.

Evlerin içine yeni kafes modeli

Büyükadalı hayvan sevenler isyan etti!

Son zamanlarda Adalar’a 700’e yakın hayvan severin geldiği belirtiliyor. Bu da iddiaya göre emlak piyasasını canlandırmış durumda. Pandemi sebebiyle vatandaşların yazlık yerlere akın etmesi Adalar’da da kiraları tavan yapmasına sebep oldu. Ancak bu akın Adalar’da bazı tartışmalara yol açmış gibi görünüyor. Sebebinin ise hayvan sevenlerin evinde beslemek istediği hayvanlar. Ev sahipleri ise evlerinin zarar göreceğini belirterek hayvan besleyenlere evlerini vermek istememesi hatta ev kontratlarına böyle bir madde ekledikleri belirtiyor.

Çözümün ise evlerin içinde yeni bir kafes modeli usulüyle çözülmeye çalışıldığı belirtiyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.