Büyükada’nın merkezindeki molozlar kötü görüntü sergiliyor

Büyükada’nın merkezindeki molozlar kötü görüntü sergiliyor
Yayınlama: 05.08.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Büyükada’dan WhatsApp İhbar/Haber Hattımıza gönderilen resimlerde Büyükada’nın merkezinde dökülen molozların kötü görüntü verdiği görülüyor.

WhatsApp Haber İhbar Hattı: Büyükada’dan WhatsApp İhbar/Haber Hattımıza gönderilen resimlerde Büyükada’nın merkezinde bulunan bir çalışmadan çıkan molozların kötü görüntü verdiği ve 20 gündür kaldırılmayı beklediği belirtiliyor. Çalışma sırasında yoldaki taşların sökülerek çukur oluşması, çalışma bittikten sonra resimde göründüğü üzere yerlerine konmaması Adalıların sağlığını da tehdit ediyor. Son zamanlarda sokakta yürürken bu ve buna benzer çalışmalardan oluşan sokaktaki çukurlara düşen bir çok adalı ayağından vs. sakatlandı.

Bir Ada Sakini: “Burası BÜYÜKADA, çarşının tam ortası. Gretis kozmetik’in önü. Carrefour’un yan tarafı. Yeni yapılmakta olan caminin kanalizasyon çalışması 20 gün önce bitti. Ama bu mezbelelik ve molozlar halâ çalışma başladığı günden beri pislik içinde duruyor. Anlı şanlı ADALAR BELEDİYESİ yada 16 MİLYON için çalıştıklarını iddia eden yetkililer ortalıkta yoklar. Acaba çarşının göbeğinde olan bu pislik ve molozlardan HABERLERİ YOK MUDUR?”

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    Bunlar kös dinlemiş. Bunlar umursamaz. Bunlar görev yapmak; vatandaşa hizmet etmek için değilde, sanki alafortanfonik işleri çözüp avanta kollamak için belediyeye çöreklenmişler gibi.????