Büyükada’nın sembolünün üstüne CHP bayrakları asıldı

Büyükada’nın sembolünün üstüne CHP bayrakları asıldı
Yayınlama: 29.03.2024
Düzenleme: 30.03.2024 09:06
A+
A-

Meltem Cansever’in 1923, Hakkı Acun’un 1912 yılında yapıldığını iddia ettiği ancak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yılı yapım yılı olarak kabul edilen saat kulesi en sonunda siyasete de alet edildi. Tarihi yapının kubbesine teller ile CHP’nin bayrakları asıldı.

Tarihi eser yapıya bu posterleri astıranda, CHP Adalar belediyesi eski başkanı Musrafa Farsakoğlu döneminin belediye başkan yardımcısı, eski başkan Atilla Aytaç döneminin İl Başkan yardımcısı, Erdem Gül döneminin İlçe Başkanı. 15 yıllık kötü yönetilen CHP döneminin baş rol oyuncusu. Lido’da da, Seferoğlu’da da, Yassıada’da, akülü ruhsatlarında, kiralık bisiklet ruhsatlarında, kıyı işgallerinde, kaldırımların yağmalanmasında, kaçak plaj işletmelerinde, atları özgürlüğü kazandıracağız diye hayvanların telef olmasında, kaybolmasında, İETT elektrikli araçların şöför alımlarında konuşulan türlü iddiaların başında olan CHP Adalar Belediye başkan adayı Ercan Akpolat…

Akpolat’ın hangi yüzle başkan adayı olarak halktan oy isteyecek bir kenara, ada tarihinde ilk defa saat kulesinin kubbesine CHP’nin bayraklarını astırdı. Tellerle asılan bayrakların kubbeye zarar vermesine, herhangi bir şeyin asılması, yapıştırılması yasak olan tarihi eser yapının üstü CHP’nin bayraklarıyla doldurulmasına ise Büyükadalılar tepkili.

Büyükada'nın sembolünün üstüne CHP bayrakları asıldı
Büyükada'nın sembolünün üstüne CHP bayrakları asıldı

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.