Büyükada’ya yakışmayan görüntüler

Büyükada’ya yakışmayan görüntüler
Yayınlama: 25.02.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Büyükada’dan gazetemize gönderilen görüntülerde adanın tam bir mezbelelik yere çevrildiği, belediyenin ise sadece seyretmekte yetindiği görülüyor.

Büyükada'ya yakışmayan görüntüler

WhatsApp Haber/İhbar Hattı: Büyükada’dan gazetemize gönderilen sokak görüntüleri tepki çekiyor. Sokaklarda kaldırım kenarlarındaki atıkların yanı sıra gecekondu tipi yapılar görüntü kirliliğine sebep olduğu belirtiliyor.

Büyükada Lalahatun sokakta kaldırıma doldurulmuş hurda malzemeleri, sokağa atılmış evsel atıklar, Pelikan sokağının köşesindeki merdivenlerin yanına atılmış hurda malzemeler, Leylek Çıkmazı sokaktaki pislik yuvası mezbelelik yerler adayı pislik yuvasına çevirmiş.

Ortaya çıkan görüntülerden rahatsız olan mahalle sakinleri buraların bazı kişilerce kötü niyetli olarak kullanıldığını, Adalar Belediyesinin biran önce bu bölgede çalışma yapmasını istediklerini belirttiler. Büyükadalılar ayrıca vatandaşların uğrak noktalarına yakın olan bölgedeki bu yerlerin, rahatsız edici görüntüler oluşturduğunu altını çizdiler…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. andrea dorya 2 dedi ki:

    Dağına göre kar.
    Böyle adaya böyle başkan ya da böyle başkana böyle ada.
    Herkes hakettiğince yönetilir.
    Böyle bir başkan adayına ve listesine oy verenlere bu görüntüler az bile.

  2. andrea dorya 2 dedi ki:

    Akülü araç trafiğine son verilecekti
    Kiralık bisiklet kargaşası bitirilecekti.
    İşgaliye kirliliği halledilecekti.
    İBB’ye kılavuz olması gereken Adalar Belediyesi ve CHP ilçe yönetimi sınıfta kalmıştır. Maalesef ki bu işin faturası İmamoğlu’na kesilecektir. Seçim zamanı geldiğinde Adalar dosyası İmamoğlu’nun önüne sürülecektir.