Canan Kaftancıoğlu, Adalar Adliyesi’nde boşandı

Canan Kaftancıoğlu, Adalar Adliyesi’nde boşandı
Yayınlama: 19.01.2024
Düzenleme: 19.01.2024 22:43
A+
A-

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nı bırakan Canan Kaftancıoğlu, siyasi yasaklı ama siyasi çalışmalarına devam ediyor. Antalya’da seçim çalışması yapan Canan Kaftancıoğlu, eşi Ali Naki Kaftancıoğlu’ndan boşandı.

Siyasi yasaklı olmasına rağmen CHP il başkanlığını bırakmayan ancak son kurultayda aday olmayan Canan Kaftancıoğlu’nun özel hayatında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Odatv’den Hürrüm Elmasçı’nın yazına göre, Canan Kaftancıoğlu eşi Ali Naki Kaftancıoğlu’ndan boşandı.

8 Ocak’ta Adalar’da boşandılar…

CHP İl Başkanlığı grevini bıraktıktan sonra doktorluğa dönen Canan Kaftancıoğlu, özel bir klinikte yöneticilik yapmaya başladı. “8 Ocak günü Adalar Adliyesi’nde anlaşmalı bir boşanma gerçekleşti” diyen Elmasçı, “Canan Kaftancıoğlu ve Ali Naki Kaftancıoğlu çifti resmen ayrıldı!” bilgisini verdi.

Doktor olan Ali Naki Kaftancıoğlu’nun boşanma sonunda neyi var neyi yok Canan Kaftancıoğlu’na vermeyi kabul ettiğini anlatan Hürrem Elmasçı, “Hatta sol cenahta kendi ifadesiyle ‘lider’ gördüğü için soyadını bile bırakmış Canan Hanım’a…” dedi .

Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medya hesabı X’ten yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı;

”Memleketin onca acı gündeminde kendi özelimizi gündem yapmayı ayıp saydık.
Ancak görünen ayıp kavramlarımız da farklı…

Haberde! geçen boşanmamız dışındaki her şeyin uydurma olduğunu söylememe bile gerek yok.
Bu arada Rocky hâlâ ikimizin de kıymetli evladı ve bundan sonra da bana Naki’den, Naki’ye de benden ulaşabilirsiniz daima”

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.