CHP Adalar’da başkan adayı belli oldu mu? Erdem Gül ile devam edilecek mi?

CHP Adalar’da başkan adayı belli oldu mu? Erdem Gül ile devam edilecek mi?
Yayınlama: 26.01.2024
A+
A-

CHP’de bugün önce MYK ardından PM, belediye başkan adaylarını belirlemek üzere toplanacak. PM toplantısı nedeniyle Genel Merkez’in kapıları dün ve bugün için ziyaretçilere kapandı.


PM’de İstanbul’da henüz açıklanmayan ilçe belediye adaylarının da büyük ölçüde netleşeceği belirtilirken, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Beşiktaş, Kartal, Sarıyer belediye başkanlarının değişmesi beklenmiyor. Avcılar’da mevcut başkanla yola devam edilip edilmeyeceği konusunda ise henüz netlik olmadığı, Adalar, Ataşehir, Bakırköy, Esenyurt, Kadıköy, Maltepe, Şişli’de ise mevcut başkanların değişebileceği ifade ediliyor. CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve değişimcilerin yanında yer alan Onursal Adıgüzel’in adı da Ataşehir ve Maltepe’de geçiyor.


Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) ile seçim iş birliği görüşmeleri yürüten CHP’nin Adalar, Esenyurt’un da aralarında bulunduğu bazı yerlerde adaylarını açıklamayı bir sonraki toplantıya bırakılabileceği belirtiliyor.


Halen CHP yönetiminde olan Beşiktaş, Küçükçekmece, Kartal ve Beylikdüzü dışındaki yerlerde belediye başkan adaylarının değişmesi yüksek olasılık görülüyor.


Ataşehir’de Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin yerine eski İstanbul Milletvekili ve eski MYK Üyesi Onursal Adıgüzel’in aday gösterilebileceği konuşuluyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.