CHP’den güçlü aday adayı

CHP’den güçlü aday adayı
Yayınlama: 31.07.2013
Düzenleme: 04.08.2013 11:25
A+
A-

[flgallery id=103 /]

 

 

 CHP’den güçlü aday adayı

 

2014 Mart ayında yapılacak olan  yerel seçimler için dürüstlüğü ile ön plana çıkan  Cumhuriyet Halk Partisi Adalar Belediyesi Meclis Üyesi ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Meclis Üyesi Oktay Altın ,Adalar Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu CHP Adalar İlçe Başkanı Selçuk Yavuz’a teslim etti…

 

Oktay Altın Kimdir;

 

26 Haziran 1962 tarihinde merhum  Orhan Altın’ın görevi gereği bulunduğu İskenderun doğdu.İlköğrenimi Heybeliada İlkokulunda, orta öğrenimimi Heybeliada Hüseyin Rahmi Gürpınar Lisesinde tamamladıktan sonra girdiği sınavı kazanarak 1976 yılında Deniz Lisesinde öğrenim yaşantısına başladı. 1985 yılında Deniz Harp Okulu Uluslararası İlişkiler Bilim Dalından mezun olan Altın,uzmanlık alanı olarak ikmal sınıfını seçerek bir yıl süre ile kamu mali yönetimi, malzeme yönetimi konularında eğitimime devam etti. Eğitim lise sürecini İngilizce olarak alan Altın, iyi derecede İngilizce bilmekte.

Eğitim hayatı sonucunda Deniz Kuvvetleri ve Milli Savunma Bakanlığı kurumlarında orta ve üst düzey yöneticilik görevleri yaptıktan sonra 2005 yılında atanmış olduğu Karamürsel Eğitim Merkezi Meslek Yüksek Okulu Kamu Mali Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevinden yarbay rütbesinden kendi  isteğiyle emekli oldu.

 

Aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra Oktay Altın adaylık manifestosunu açıkladı.

 

Adaylık Manifestosu,

 

Her ne taraftan gelirse gelsin düşüncelerini ve yöntemlerini dikte etmeye çalışanlara karşı direnmeliyiz, biz bir kişinin veya grubun düşünceleri doğrultusunda hareket etmek zorunda olan kişiler olamayız. Kimse aklımızı küçük göremez, düşünen, sorgulayan ve değerlendirenlerdeniz. Kimsenin adamı değiliz, kimse de bizim adamımız değildir. Ortak aklın buluşmasını bekliyoruz, beklentimiz gücümüzün kaynağı olacak ve sahaya yansıyacaktır.

 

Hemşerilerimize değerli oldukları duygusunu her alanda hissettireceğiz, karşınızda her durumda size yakın, samimi, tanıdığınız kişileri bulacağınız yönetişim şeklini kabul ediyoruz.

 

Hakkaniyet ve kamu yararı ilkeleri önceliğimizdir.

 

Kısa vadeli kazanımlar yerine, orta ve uzun vadede değer yaratarak, ortaya çıkacak değerlerden herkesin pay almasını sağlamak prensip olarak kabul edilmektedir.

 

Yatırım planlarımızda öncelikle çevre, çocuklar, gençler ve ekonomik büyüme hedef olarak öngörülmektedir. Hemşerilerimizin talep ve beklentilerini biliyoruz, proje planlarımız ve icraat öngörülerimiz ana hatları ile hazır olup, adaylaşma sürecinin ardından açıklanacak, yetki verdiğiniz takdirde paydaş analizleri sonucu kaynakları ile birlikte kamuoyunun öngörülerine sunulacaktır.

 

Sorunlu alan çözümlerinde tarafların tümünün kazanacağı durum yaratmak ilkesi önde tutulacak, aksine durumun çözüm değil kaos getireceği kabul edilmektedir.

 

Sivil Toplum Kuruluşları, Kent Konseyi ve Kurumlarla dengeli, kamu yararı gözeten birlikte çalışma yöntemini kullanıp, karar destek mekanizmalarında kendilerine yer bulabilecekleri ortamı yaratacağız.

 

Çalışmalarımız öze ve ihtiyaca yönelik olacak, gösteriş, kişisel yaklaşımlar kabul edilemez ilkesi ile ilerleyeceğiz.

 

Kamu mal ve malzemeleri halka aittir. Kişisel kullanıma, iltimas ve kibirlenmeye kaynak olamaz.

 

Alçak gönüllü, insan sevgisi odaklı, ilkeli bir yönetimi izliyor olacaksınız, yönetime katılımın boyutları mutlaka memnuniyet duyacağınız düzeyde olacak, sizleri dinleyeceğiz ve cevaplayacağız. Haklı konularınızda bizleri sonuna kadar yanınızda göreceksiniz.

 

Oktay Altın

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 12 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.