CHP’li Adalar Belediyesi çıldırttı!

CHP’li Adalar Belediyesi çıldırttı!
Yayınlama: 30.07.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

İstanbul yedi tepe üzerine kuruludur. Artık Erdem Gül’ün başkanlığını yaptığı Adalar Belediyesi sayesinde Adalar çöp tepesi ile İstanbul’un 8. Tepesi oldu!    

CHP'li Adalar Belediyesi çıldırttı!-100282

İstanbul’da CHP’li belediyelerle özdeşleşen “toplanmayan çöpler” sorunu, bir kez daha gündemde. Bu sefer adres, CHP’li Adalar Belediyesi

Belediyelerin sokakları temizlememesi sonucu çöp krizi patlak verdi. Çöpler konteynerlerden taştı. Çöp dağları oluştu. Vatandaşlar rahatsızlıklarını sosyal medyadan paylaştıkları görüntülerle dile getirdi. Paylaşılan çöp dağları görüntülerinde, çöp araçları hala uğramış değil. Adalar’daki bu görüntüler 90 yılların İstanbul’unu andırdı.

Sosyal Medya’da çöpten bıkan Adalılar: “tam 7 gündür sokağımızın durumu bu. yetkilileri arayıp bildirdiğimizde gelen cevap; yetkili programına uydurulunca yapılır. Yeri geliyor çöp konteyneri tepeleme, önü çöplerle dolu günlerce bekliyor. Bu konuda bir adım atmayı planlıyor musunuz” diyerek Erdem Gül, Adalar Belediyesi ve Adalar Kent konseyini Twitter’de slogan eklediler.

Belediyede çalışması gerekirken klavye başından kabadayılık yapan Erdem Gül ise verdiği cevapta vatandaşla dalga geçip, sosyal medyada kendisini eleştiren Adalılara teşekkür etti, utanmadan kim bu cevap veren yetkili dedi!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.