CHP’li Adalar Belediyesi Meclis Üyesi, “O cemevini de başınıza geçiririm”

CHP’li Adalar Belediyesi Meclis Üyesi, “O cemevini de başınıza geçiririm”
Yayınlama: 28.04.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Duyarlı adalı hemşehrimiz A.G., Adalar Belediyesinin CHP’li Meclis Üyesi Haluk S. Derman’ın kendisini Burgazadası’ndaki inşaatı hakkında suç duyurusunda bulunduğu için işyerine gelerek tehdit etmesi üzerine Haluk S. Derman hakkında Adalar Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

CHP'li Adalar Belediyesi Meclis Üyesi, O cemevini de başınıza geçiririm

Duyarlı adalı hemşehrimiz A.G, Adalar Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığı suç duyurusunda Haluk S. Derman’ın “O cemevini başınıza geçiririm” dediğini öne sürdü;

A.G suç duyurusunda;

“20/04/2022 tarihinde adagazetesinde yayınlanan bir haberle ilgili olarak Haluk Salih Derman hakkında ihbarda bulunmuştum. Kendisi bunu öğrendikten sonra 22/04/2022 tarihinde saat 15.00 sıralarında ………… Sokakta bulunan iş yerime geldi, “beni şikayet etmişsin, şikayetini geri çekiyor musun çekmiyor musun” şeklinde söze başladı. Sonrasında da “bu şikayeti yapan başka biri olsa bak neler yapardım. Adalarda devlet benim, bu işin içindekilerin başına bak neler gelecek, onlara neler yapacağım, sana ana karadan adaya adım attırmam, şimdi buradan muhtarlığa da gideceğim, o cemevini de başınıza geçiririm, sana altından kalmayacağın tazminat davaları da açarım, her yere hükmüm geçer iyi düşün ayağını denk al” dedi. Bu konuşma esnasında yanımızda başka kimse yoktu. İş yerimde ses kaydeden kamera bulunmamaktadır. Kendisinin bana karşı başka bir söylemi olmadı. Fiziksel müdahalede bulunmadı. Bu sözleri söyledikten sonra yanımdan ayrıldı. Kendisi ile önceden bir husumetimiz bulunmamaktadır. Suç ihbarında bulunduğum için bu şekilde davrandığını düşünüyorum. Beni tehdit eden Haluk Salih Derman’dan davacı ve şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Alevi dedi ki:

    A.G abimizin yanındayız, herkes haddini bilsin.

  2. andrea dorya 2 dedi ki:

    İlkesel birliktelik yerini çıkar ilişkilerine bırakırsa, adaylaştırdığınız kişilerde (İlçe bşk., belediye bşk.,meclis üyeleri vd.) liyakat, siyasi ilke, ortalama ahlak aramazsanız olacağı budur.