CHP’li Adalar Belediyesine yakışmadı!

CHP’li Adalar Belediyesine yakışmadı!
Yayınlama: 14.08.2024
A+
A-

Adalar Belediye binasının halk ağzıyla ‘çürük raporu’ resmi ağızla ‘Riskli Yapı Tespit Raporu’ alındığı ve bu raporun olumsuz çıktığı, raporun olumsuz çıkması sebebiyle yönetmeliklere göre 60 gün içinde binanın elektriğinin ve suyunun kesilmesi gerektiği, tahliyesinin yapılması ve binanın derhal yıkılması gerektiği daha önceki yazılarımızda belirtmiştik.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E SAYGISIZLIK

Birinci olarak, Adalar Belediyesinin binasının yıkımına dün itibarıyla başlandı. Yıkımı devam eden belediyenin ana giriş kapısının üstündeki 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kurulduktan sonra Atatürk ve kurmaylarının binanın önündeki fotoğrafı sökme zahmetine girilmeden yıkılması CHP’li Adalar Belediyesine yakışmadı. Bir mahalle sakini; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygılarını, sevgilerini böyle mi gösteriyorlar” dedi…


İkinci olarak; Adalar İlçemiz SİT Alanı ve Özel Çevre Koruma Alanı ilan edilmiştir. Ayrıca Adalar’da inşaat yasağı var. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’dan yıkım için izin alınması gerekiyor. Bu izin alınmışmıdır? Bu örnek, izin yoksa vatandaşta istediğini yapabilir anlamına gelmiyor mu?

Üçüncü olarak: Cumhuriyet Halk Partisi Adalar İlçe Başkanışılğı’nın içler acısı hali vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. ilçe Başkanlığının bakımsız hali dikkat çekiyor. Bir mahalle sakini: “Partinin haline bak,saygısızlar” dedi.

CHP'li Adalar Belediyesine yakışmadı!
CHP'li Adalar Belediyesine yakışmadı!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.