CHP’nin Adalar adayı Akpolat beklentileri karşılayamadı

CHP’nin Adalar adayı Akpolat beklentileri karşılayamadı
Yayınlama: 30.03.2024
Düzenleme: 30.03.2024 17:05
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Adalar Belediye başkan adayı Ali Ercan Akpolat, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmaları kapsamında geldiği Adalar Halk Buluşması’nda yaptığı konuşmasında beklentileri karşılayamadı.

Akpolat yaptığı konuşma şöyle;

“Yeni bir dönem başlatacağız. Ekrem başkanımızla ve İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle olan ilişkililerimizi en doğru şekilde kullanarak her adaya yatırım ve hizmeti birlikte getireceğiz. Sorunlarımızı Ekrem başkanla birlikte çözeceğiz. Birileri 65 yaş üstü vatandaşlarımıza Şehir Hatlarına ücretsiz derken Ekrem başkanımız zaten bu hizmeti 24 saat aralıksız ve ücretsiz veriyordu. O yüzden aklın yolu İmamoğlu diyoruz. O yüzden halkımızın gönlü İmamoğlu diyorum.”

Akpolat, İBB ile ilişkileri en doğru şekilde kullanarak adaya hizmet getireceğini söylüyor,
Peki, sormazlar mı İstanbul’da 5 senedir İBB’yi kim yönetiyor? Ekrem İmamoğlu İBB’yi yönetirken Adaları kim yönetiyor?
CHP’nin bu dönemde ilçe başkanı kim?

Sormazlar mı neden Adalara hizmet veremediniz? Neden Adalıların şikayetlerinin ardı arkası kesilmedi? Neden asli göreviniz olan temizlikte sınıfta kaldınız? Neden kıyı işgallerini sonlardırmadınız? Neden korsan akülü araçların cenneti oldu Adalar? Neden halk plajı altında halktan para alıyorsunuz? Neden Adalar kaçak imar uygulamalarının merkezi? Neden anakarada çalışan minibüslerin ikizini Adalıların itirazına rağmen Adalara getireceksiniz? Yassıada sizin değiminizle talan edildi derken Adaları kim yönetiyordu? Yassıada hangi ilçenin mahallesine bağlı? Yassıada’nın talan edilmesine parti olarak sizde destek verdiniz mi? Kaldırımlar yağmalanırken Adaları kim yönetiyordu, ilçe başkanı kimdi? Atları özgürlüğüne kavuşturacağız adı altında atların büyük bir kısmı kaybolurken, ölürken Adaları kim yönetiyordu, ilçe başkanı kimdi? Kıyı işgalleri yapılırken, Adaların kıyılarına mafyavari zatlar işgal ederken Adaları kim yönetiyordu, ilçe başkanı kimdi? Bu plajlara büfe ruhsatı adı altında ruhsatlar verilirken Adaları kim yönetiyordu, ilçe başkanı kimdi? İETT’nin şöför alımında şöförlerden para alınıyor iddiaları söylenirken Adaları kim yönetiyordu, ilçe başkanı kimdi?

Ben söyleyeyim;
Adaları CHP yönetiyordu. İlçe başkanı da şuanki Adalar belediye başkan adayı Ali Ercan Akpolat idi.

Akpolat şöyle devam etti; “Birileri 65 yaş üstü vatandaşlarımıza Şehir Hatlarına ücretsiz derken Ekrem Başkanımız zaten bu hizmeti 24 saat aralıksız ve ücretsiz veriyordu” demiş Sayın Akpolat;

Önce hiç bir şey ücretsiz değil, 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ücretsiz geçişlerini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı karşılıyor yani hükümetin 65 yaş üstü vatandaşlara verdiği bir hizmet. https://www.aile.gov.tr/eyhgm/sayfalar/ucretsiz-seyahat/

Sonuç olarak ‘Adalar halkla buluşma’ adı altında yapılan bu buluşma alelacele yapılmış gibi geldi insanlara. Heyecan yok. İmamoğlu geleyim de gelmiş olayım havasında geçen bir buluşma. Zaten 10-15 dakika ya kaldı ya kalmadı. Acaba bunun nedeni Adaları Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) kaptırıyoruz korkusundan olmuş olabilir mi diye insanın aklına gelmiyor değil?

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.