Çöp konteynerlerinin üzerine Adalar Belediyesi yazamayan bir belediye!

Çöp konteynerlerinin üzerine Adalar Belediyesi yazamayan bir belediye!
Yayınlama: 13.07.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:16
A+
A-

Adalar’daki temizlik sorunları devam ederken çöplerin atıldığı Adalar’daki konteynerlerin üzerinde İstanbul’un bilumum ilçelerinin adının bulunması Adalılar tarafından sorgulanmaya başladı.

Çöp konteynerlerinin üzerine Adalar Belediyesi yazamayan bir belediye!

Temizlik sorunlarını bir türlü aşamayan Adalar Belediyesi, zamanında toplayamadığı çöpler sebebiyle Adalar’daki sağlık sorunlarını da tetiklemeye başladı. Bilhassa yaz dönemimde sıcaklığın artması, sinek ve mikropların üreme yuvası haline gelen çöplerin zamanında kaldırılamaması türlü risklere meydan veriyor. Yaz aylarında Adalıların çektiği sıkıntıların başında gelen çöp kokusu ve çöplerden kaynaklanan kirliliğe karşı Adalar Belediyesi tarafından dezenfeksiyon çalışmaları yapılmaması riskleri arttırıyor.

Adalar Belediyesi yaz aylarında çöp konteynerlerinden çevreye yayılan kötü koku ve bakterileri dezenfekte etmek için ilaçlama çalışmaları yapmamasının yanında İstanbul’un çeşitli ilçelerinden alınan çöp konteynerlerinin üzerinde farklı ilçelerin isimleri yazılması da ayrı bir komik durum. Resimde de göründüğü üzere bir Adalar Belediyesinin konteyneri yok. Bu konteynerlerin üzerine, eğer alınan belediyeden bir şart yoksa neden Adalar Belediyesi yazılmaz anlaşılır gibi değil.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.