Cumhuriyetimizin 99. Yılı Adalar’da coşkuyla kutlandı

Cumhuriyetimizin 99. Yılı Adalar’da coşkuyla kutlandı
Yayınlama: 30.10.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Cumhuriyetimizin 99. yılı Adalar’da biz dizi etkinlikle kutlandı. Kutlamaların başlangıcının Büyükada’daki adresi Atatürk Meydanı oldu.

Cumhuriyetimizin 99. Yılı Adalar'da coşkuyla kutlandı

Cumhuriyetin 99. Yılı kutlamalarına Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, Dz.Albay Can Kemal Güven, Adalar Cumhuriyet Savcısı Yusuf Kemal, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, mülki ve askeri erkân, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Adalarımızda Cumhuriyetin 99. Yılı coşkuyla kutlandı. Kutlamalara saat 10.00’da Adalar Kaymakamlık binasında Kaymakam Dr. Mustafa Ayhan tarafından tebriklerin kabul edilmesiyle başlandı.

Saat 11.00’de okullar, resmi ve özel kuruluş temsilcileri tören alanındaki yerlerini aldı. Adalar Kaymakamı , Deniz Harp Okulu Heybeliada Yerleşkesi Komutanı, Adalar Cumhuriyet Savcısı, Belediye Başkanı ile birlikte törene katılanların ve halkın bayramını kutlamasından sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Adalar Kaymakamı Ayhan’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yapmasının ardından Heybeliada Anadolu Lisesinden öğrenciler şiir okudu. Büyükada 125.Yıl Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin Halk Oyunları Gösterisi, Heybeliada Anadolu Lisesi öğrencilerinin Halk Oyunları Gösterisi, Heybeliada Anadolu Lisesi korosunun günün anlam ve önemi ile ilgili şarkılar seslendirmesinin ardından çeşitli ödüller verildi. Program tören geçişinden sonra tamamlandı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.