Deriş, Adalar Belediyesi’nde isyan etti? Yeter artık?

Deriş, Adalar Belediyesi’nde isyan etti? Yeter artık?
Yayınlama: 06.06.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Adalar Belediyesinin haziran ayı meclis toplantısının birinci oturumu bugün belediyenin meclis salonunda gerçekleşti. Toplantıya Ak Parti Meclis Üyesi Nesrin Deriş’in söyledikleri damgasını vurdu.

Kürsü konuşmasından sonra meclisteki yerine geçen Deriş ile Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül arasında sert tartışma yaşandı.

Adaların bu kadar sorunu varken içi boş 10 dakikalık meclis gündemleriyle günü geçiştiren Belediye Başkanı Erdem Gül’ü eleştiren Deriş, “benim evden hazırlanıp buraya gelmem daha fazla sürüyor” dedi.

Kürsü konuşmasında bu mecliste tartışacağımız meclis gündemleri olması gerektiğini belirten Deriş. “Mesela hayvansever Adalılar geliyor. Bir şey anlatmaya çalışıyorlar. Yapsanıza gündem. Yapında tartışalım. Bu insanlar, bu vatandaşlar ne istiyor, biz neden yapamıyoruz?

Adalar’da halledilmesi gereken bir çok sorun olduğunu, Adaların bu yaz yaşayacağı çok büyük problemleri olacağının altını çizen Deriş, bu sorunlarında meclis gündemine getirilmesini istedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. andrea dorya dedi ki:

    Adaların yegane sorunu Erdemciktir. Adaların yegane sorununun sorumlusu da Adalı seçmendir. Hayvanseverler de firesiz oyunu ve desteğini Erdemcikten esirgememişti. Sonunda ne oldu? Atlar da, kediler de, köpekler de nasibini aldı. Hayvanseverler hepiniz hayvanlara özür borçlusunuz.