DEVA Partisi’nden Adalara çıkarma

DEVA Partisi’nden Adalara çıkarma
Yayınlama: 06.12.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Ali Babacan’ın liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Adalar ilçe teşkilatlanması için harekete geçti.

DEVA Partisi’nden Adalara çıkarma

Teşkilatlarda görev alacak isimleri belirlemek için parti içinde 18 bölge komisyonu oluşturuldu. Komisyonlar, teşkilatlanma çalışmalarına, il ve ilçe örgütlerinde görev almak isteyen ve başvuruları internet üzerinden alınan gönüllülerle başlayacak.

Bu kapsamda DEVA Partisi Adalar İlçe Başkanı Av. Yener Parlak ilçe teşkilatını kurmak için hazırlıklara başladı. Adalar’da esnaf ziyaretleri yapan, halkla görüşen Parlak, gazetemize bazı açıklamalarda bulundu.

Parlak: “Bizim adayla ilgili çok geniş kapsamlı çalışmalarımız olacak. İlk önce projelerimizi dağıtıyoruz. Yönetimimizi oluşturacağız. Yönetimimizi oluşturduktan sonra ilçe binasını kuracağız. Dolayısıyla ada halkına ait bir DEVA Partisi olacak. İlçe binası herkesin girebildiği, çalışmalara katıldığı çok geniş katılımlı bir çalışma olacak. İlk başta esnafımızı gezeceğiz daha sonra STK’ları gezeceğiz. Muhtarlarımızı ziyaret edeceğiz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızı gezdikten sonra gelen arkadaşlardan talep üzerine yönetimi oluşturacağız. Şu anki temennimiz herkesi ilçe binamızda görmek. Olumlu, olumsuz fikirler çok önemli.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.