Belediye iskelesine yanaşan tekneler insan hayatını tehdit ediyor!

Belediye iskelesine yanaşan tekneler insan hayatını tehdit ediyor!
Yayınlama: 27.07.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Her gün Adalar Belediyesine ait yük iskelesine yanaşan teknelerin dar alanda yaptığı manevralar insan hayatını tehdit ediyor.

Bu tekneye dikkat!

WhatsApp İhbar/Haber Hattımıza gelen bilgiye göre, Büyükada’da Adalar Belediyesinin iskelesine yanaşan teknelerin tehlikeli manevralar yapıp motorunu sürekli çalıştırarak akıntı oluşturup sahilde, deniz kenarında yüzenlere özellikle de yaşlı insanlara büyük tehlike oluşturduğu, bazı teknelerin de sahile pis atıklarını bıraktığı belirtiliyor.

Resimde görünen tekne de dahil olmak üzere Adalarımızda yeni peydahlanan bu teknelerin adaya insan taşıdıkları, karaya çok yakın alanda tehlikeli manevralar yaptıkları, motorlarını sürekli açık bıraktıkları için çıkan dalgaların insan hayatını tehdit ettiği belirtiliyor.

Belediye ve yetkililerin tam altlarında olan bu olaylara duyarsız kaldığını belirten Adalılar: “ tekneler de kalkış ve yanaşma esnasında sahildeki insanları düşünerek biraz daha dikkatli olmalılar” dediler

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    Yaptığınız her haber gibi çok bu haber de çok doğru. Özellikle yeni yeni peydahlanan bu tekne, insanların can emniyetini hiçe sayarak; yanaşıp kalkarken büyük tehlike yaratmakta. Bazen denize insan pisliği ve çöp gibi atıklar da bıraktığı oluyor. Bu teknenin yaptığı kanunsuzluğu başka tekneler de tekrarlıyor, sağ olsunlar DEĞERLİ BELEDİYE YÖNETİCİLERİMİZ de makam odalarından tam gözleri önünde olan bu olumsuzlukları, rahatlarını bozmadan paşa paşa izliyorlar. Ada sahilinden denize giren biz yaşlı vatandaşlar her konuda olduğu gibi bu konuda da bizim yanımızda olup, bu çok önemli sorunu dile getirdiği için şükranlarımızı belirtiyoruz. İYİ Kİ VARSIN; ADA GAZETESİ.