Ekrem İmamoğlu “Böyle bir şart koşmamın mümkünatı olabilir mi?”

Ekrem İmamoğlu “Böyle bir şart koşmamın mümkünatı olabilir mi?”
Yayınlama: 08.12.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:30
A+
A-

Habertürk yazarı Sevilay Yılmaz “Ankara’dan CHP, İstanbul’dan İYİ Parti aday çıkarmayacak” başlığıyla kulis bilgisi yazdı.

Ekrem İmamoğlu "Böyle bir şart koşmamın mümükünatı olabilir mi?"

Yılmaz’ın yazısının bizi ilgilendiren bölümünde,  CHP’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi için konuşulan Ekrem İmamoğlu’nun, Adalar ve iki ilçenin daha mevcut başkanının 31 Mart’ta da aday olarak gösterilmesini, Kılıçdaroğlu’na adaylık şartı olarak sunduğu ve kendisi gibi Karadeniz kökenli olan Kadıköy, Adalar ve Büyükçekmece’deki mevcut başkanların 31 Mart’ta da aday olarak gösterilmesini şart koştuğu belirtiyor.

İMAMOĞLU’NA BU İDDİAYI SORDUK

Telefonla ulaştığımız Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu iddiaları kesin bir dille reddetti. İmamoğlu, böyle bir şart koşmamın mümkünatı olabilir mi? dedi 

BU TAMAMEN PARTİMİZİN KARARIDIR

İmamoğlu daha önce verdiği röportajlarda,  “Başkanlarla ayda bir rutin toplantılarımız oluyor. Ben de kendilerini davet ettim. Elbette yerel seçimlerde konuşuldu. 14 arkadaşımızın toplam nüfus büyüklüğü 6 milyonun üzerinde. Kendi ilçelerindeki durumları, eksileri-artıları konuştuk. İstanbul’u konuştuk. Adayın kim olacağı konusunda merak elbette vardır. Kararı verecek olan partimizin üst kurullarıdır. Partimizin açıklama takvimini bilmiyoruz. Bu tamamen partimizin kararıdır.” demişti.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.