İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir takım ziyaretlerde bulunmak için geldiği Adalar’da Adalıların protestosuna uğradı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir takım ziyaretlerde bulunmak için geldiği Adalar’da Adalıların protestosuna uğradı. Adalar Belediyesinin eline yüzüne bulaştırdığı çöpler, temizlik konusundaki beceriksizliği, İBB’nin de bu konuda yetersiz kalması Adalıları çileden çıkarıyor. Ziyaretinin Kınalıada bölümünde bir vatandaşımızın belediyenin çöp toplamada yetersiz kaldığı, Kınalıada’nın temiz olmadığı söylemesi toplantıya soğuk duş etkisi yaptı.
Ada Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
İstanbul'un Prens Adaları'ndan Kınalıada'da sahil şeridini işgal eden işletmelerin izinsiz yapıları söküldü, ancak geriye kalan zemin düzenlemeleri ve paslı demir yığınları sahilin doğal dokusunu bozmaya devam ediyor.
Dolgu alanlarındaki (deniz, göl veya akarsu doldurularak elde edilen yerler) taşınmazların satışı, alışılmış arsa veya konut satışlarından hukuken çok farklıdır
İstanbul’un Adalar ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü, düzenlenen törenler ve kabir ziyaretleriyle büyük bir minnet ve gururla kutlandı.