Erdem Gül: “Kaygılı yüzler görüyorum! Moralinizi yüksek tutun”

Erdem Gül: “Kaygılı yüzler görüyorum! Moralinizi yüksek tutun”
Yayınlama: 04.03.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:29
A+
A-

Seçim çalışmaları kapsamında Kınalıada’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül partililerle kahvaltıda buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül seçim çalışmaları kapsamında Kınalıada’da kahvaltılı toplantıda partililere hitap etti. Gül, “zaman zaman kaygılı yüzler görüyorum. Hiç gerek yok buna. Moralinizi yükseltin. Umutlu olun. Birbirimizle dayanışmayı arttıralım” dedi.

Gül konuşmasında;

“Adalarımızın hayvanlarına sahip çıkın böyle bir sorun var dediler. Bizim önce bir insan sorunumuz var. Kendi aramızdaki insan sorununu bir halledebilirsek hayvanlarımıza da sahip çıkmayı başarabiliriz. Ama önce kendi aramızdaki meseleleri halletmemiz lazım. Bu ne demek? Kendi aramızdaki dayanışmayı arttırmamız anlamına gelir” dedi.

ERDEM GÜL ADALI BİR ADAY DEĞİL

CHP Genel Merkezi tarafından atandığından beri adalı olmadığı yönündeki eleştirilere değinen Gül:” ‘Erdem Gül adalı bir aday değil dolayısıyla bu aday seçimi yanlış’ Bunu söyleyenler bence şuna cevap veremezler. Adalar sanki Türkiye’den, Dünya’dan İstanbul’dan kopuk bir yermiş gibi bakıyorlar. Böyle bir şey yok. Tabi kendi kaderine terkedilmiş olsun istiyorlarsa evet böyle bakabilirler. Kendi küçük dünyalarında her gün dünyaya kapalı kendi işlerini çevirdikleri bir ada olsun istiyorlar. Böyle bir gerçek yok. Türkiye’de ne yaşanıyorsa, İstanbul’da neler yaşanıyorsa, İstanbul’un başına neler geliyorsa Adaların başına da onlar geliyor. Adaların başına daha fazla şeyler gelmemesi için ben bu sorunları biliyorum. Esas olarak siz de biliyorsunuz. Burada beraberiz. Ben tek başına bir adam olarak buraya gelmedim. Bir kere beni destekleyen insanlar var. İstanbul’da da var Türkiye’de de var. En önemlisi siz varsınız” dedi.

BEN KOLTUĞUNDA OTURAN BİR BAŞKAN OLMAYACAĞIM

Adaların sorunlarına değinen Gül, Adaların sorunlarını konuşarak çözeceklerini, koltuğunda oturan bir başkan olmayacağını belirtti. Gül konuşmasına şöyle devam etti: “Belediye dediğimiz iş zaten yasası, uygulamaları belli olan bir kurum. Halkın sorunlarına yönelik yapılması gerenler belli. Bunlar zaten yapılacak. Belediyede görevliler var. Bu işler sürecek. Ben Adalarımızda sürekli kahvelerde oturacağım. İnsanların arasında olacağım. Hatta mümkün olduğu kadar belediyede daha az oturacağım. Odalarını kapatmış odalarında çalışan, halktan kopuk bir belediye asla istemiyorum. Bu belediye beni mutsuz eder. Sizi de eder. Morallerinizi biraz daha yükseltin. Zaman zaman üzgün yüzler kaygılı yüzler görüyorum. Hiç gerek yok buna. Moralinizi yükseltin. Umutlu olun. Birbirimizle dayanışmayı arttıralım ve devam edelim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.