Erdem Gül’ü üzecek gelişme

Erdem Gül’ü üzecek gelişme
Yayınlama: 23.01.2024
A+
A-

Kınalıada’nın sevilen simalarından Ozan Narman Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ü devletin ilgili kuruluşlarına yaptığı şikayetinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Narman’a gelen cevap Erdem Gül üzecek nitelikte. Narman’ın yapmış olduğu başvuru İçişleri Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İdare ve Denetim Müdürlüğü tarafından işleme alındı.

NE OLMUŞTU

Büyükada Anadolu Kulübü’nde düzenlenen 2023 yılı Huzur Toplantısı’nda Adalar Belediye Başkanına yaptığı eleştirilerle gündem olan Narman,

Erdem Gül Yargıtay, Adana ve Hatay’da Ocak 2014’te silah taşındığı gerekçesiyle durdurulan Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) TIR’larına ait görüntülerin yayınlanmasına yargılandıkları davada ceza almayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ve Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül hakkında verilen kararı bozduğunu belirtmişti.

Şüphelilerin yeniden yargılanmasının önü açıldığının altını çizen Narman, daha önce yine Van, Mardin, Diyarbakır beldediyelerinde terörden yargılanırken belediye başkanları davanın selamet için İçişleri Bakanlığı belediye başkanlarını görevden alındığını belirtti. Narman, Doğu’da belediye başkanları davanın selameti için açığa alınıyorsa batıda da terör suçu iddiasıyla yargınan Erdem Gülün’de açığa alınmasının gerektiğini, doğu’da ayrı kanun batıda ayrı kanun olmayacağını belirtmişti.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.