Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Adalar’da

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Adalar’da
Yayınlama: 09.08.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:21
A+
A-

T.C Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu Adalar’daki spor tesislerini ziyaret etti.

T.C Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu Adalar’daki futbol sahaları ve su sporları kulüplerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kasapoğlu Adalar’daki ziyaretlerine Kınalıada’dan başladı. Saat 10.00 sularında Kınalıada’ya gelen Bakan Kasapoğlu’nu Adalar İlçe Emniyet Müdürü Gülseda Torun, Adalar İlçe Gençlik ve Spor Müdür V. Behçet Elbistanlıoğlu, Kınalıada Futbol Kulübü Başkanı Garo Hamamcıoğlu, Kınalıada Spor Kulübü yönetim kurulu üyelerinden Avedis Kevork Hilkat, Osman Özden, Ada gazetesi kurucularından duayen gazeteci Orhan Ayhan ve vatandaşlar karşıladı.

Ak Parti Adalar İlçe Başkanı Sina Şen’in daveti üzerine Adalar’a gelen Kasapoğlu, spor kulüplerinin sorunlarını dinledi, Adalar’a yapılacak yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kınalıada Su Sporlarına giderken vatandaşların ilgisine el sallayıp hatırlarını soran Bakan Kasapoğlu, gençlere kitap dağıttı.

Kınalıada Su Sporları Kulübü’nü de ziyaret eden Kasapoğlu, kulüp başkanı Prof. Dr.Emre Burçkin ile samimi bir sohbet gerçekleştirirken yapılacak olan Kınalıada Su Sporları Kulübünün kapalı yüzme havuzu konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kınalıada ziyaretlerini tamamlayan Kasapoğlu Mavi Marmara motorlarına ait tekne ile Burgazadası’na geçti. Yürüyerek mini futbol sahasına çıkan Kasapoğlu, burada genç sporcularla bir araya geldi. Buradaki incelemelerini tamamlayan Bakan Kasapoğlu bisikletle Adalar Su Sporlarına geçti. Adalar Su Sporlarında incelemelerinin ardından Heybeliada’ya geçen Bakan Kasapoğlu spor kulüplerindeki incelemelerinden sonra Galatasaray’ın efsane kaptanı Uğur Köken ile biraraya geldi.

Bakan Kasapoğlu Büyükada’da Lefter Küçükandonyadis ve Koço Kasapoğlu’nun kabirlerini ziyaret ettikten sonra akşam saatlerinde Adalar’dan ayrıldı.

genclik-ve-spor-bakani-kasapoglu-adalarda
genclik-ve-spor-bakani-kasapoglu-adalarda

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.