Görenlerin yüreği parçalandı! Belediyenin barınağında yaşıyordu!

Görenlerin yüreği parçalandı! Belediyenin barınağında yaşıyordu!
Yayınlama: 30.01.2024
A+
A-

Büyükada’da yaşayan Abdullah Küçük, çip sorunu nedeniyle dört ayaklı dostu Pablo’yu Adalar Belediyesi Hayvan Barınağına vermek zorunda kaldı. Ancak Pablo’yu gönderdiği Adalar Belediyesi’ne ait hayvan barınağından hastalıklı, bir deri bir kemik, yara bere içinde, aç, susuz, tırnakları kırık bir şekilde görmesi hem Küçük’ü hemde hayvanseverlerin yüreğini parçaladı.


Daha önce sağlıklı bir şekilde koşup, zıplayan, oyunlar oynayan Pablo gitmiş yerine açılıktan kemikleri sayılan, her tarafı yara bere içinde olan, hastalıklı bir Pablo gelmişti.


Sahibi Abdullah Küçük ise Pablo’nun sanki işkence ettirildiğini, dövüştürüldüğünü, ayaklarına vurulduğunu ama merak edilmemesi gerektiğini bu görüntülere hayvanseverlerin ve insanlarımızın, devletimizin tepkisiz kalmayacağını belirterek, köpeğini dört ay evvel çip sorunu nedeniyle barınağa vermek zorunda kaldığını, beş ay sonra karşısında ölü bir köpek gördüğünü, barınakta olduğu halde her yeri yara bere içinde olduğunu, bunun gibi daha nicelerinin olduğunu, köpeğe yapılan eziyetin insanlık dışı bir eziyet olduğunu, bunun hesabını sormak zorunda olduğunu belirtti.

Abdullah Küçük gazetemize verdiği röportajda, 2021 yılında videoda görünen Pablo isimli köpeğini yavru olarak aldığını, yaşı iki olduğunda çip takılmasında sorun yaşadığını, kendisine köpeği barınağa bırakmaksı gerektiğini söylediklerini, köpeğini barınağa bıraktığını ancak dayanamayıp ziyaretine gittiğini ve videodaki halini gördüğünü söyledi.


Adalar Belediyesi’nde konuyla ilgili yetkililere soruyoruz.


1-Pablo isimli köpek (videodaki) Adalar Belediyesi Hayvan Barınağına teslim edildi mi? 4 aydır hayvan barınağında yaşıyor muydu?
2- Sahibi olduğunu belirten ve çip sorunu nedeniyle Adalar Belediyesi Hayvan Barınağı’na teslim ettiğini söyleyen hayvansever Abdullah Küçük isimli kişinin iddiaları doğru mudur?
3- Eğer doğruysa bu köpek, videodan izlediğimiz kadarıyla nasıl bu hale geldi.
4- Köpeğin ayak tarafı ve bedeninin çeşitli yerlerinde görünen yararlar nasıl oluştu. Size teslim edildiğinde köpeğin üstünde videoda görünen yaralar varmıydı?
5- Köpeğin açlıktan veya başka bir sebeple zayıfladığı görülüyor. Bunun sebebi nedir? Size teslim edildiğinde bu şekilde miydi? Yoksa barınakta geçirdiği 4 ay sonra mı bu hale geldi?
6- Köpeğin sahibi olduğunu belirten Abdullah isimli şahsın “sanki köpek dövüştürülmüş” düşüncesi doğru mudur? Köpek dövüştürüldü mü?
Sorularımızın cevabını hayvanseverler ve kamu adına bekliyoruz. Bir cevap gelirse buradan yayınlayacağız…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.