Halk zamanı geldiğinde bu bariyerler sokacağı yeri bilir

Yayınlama: 21.06.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Büyükada Gülistan Caddesi’nde engelli bir vatandaşımızın caddede giderken önüne çıkan bariyer engeline takılması ve bariyerlerin açılmasını beklemesi yürekleri burktu.

Halk zamanı geldiğinde bu bariyerler sokacağı yeri bilir

Büyükada’da Gülistan caddesi üzerinde yer alan bariyerler, engelli vatandaşların geçişlerinde büyük engel oluşturuyor. İBB ve Adalar Belediyesi akülü araçların geçişlerini engellemek, trafik akışını en aza indirmek, kazaları azaltmak vs. için koyduğu engeller alt yapısız, birden bire düşünülmeden koyulması çeşitli sıkıntılara yol açıyor. Yapılmaya çalışılan işlemin teoride doğru olması ama düşünülmeden, kalitesiz ekipler tarafından yapılmaya çalışılması resimde görüldüğü gibi sıkıntılara yol açabiliyor.

Şu resimleri gördüğümüzde,  Erdem Güllü, Engin Çelikli  Adalar Belediyesinin engelli olduğunu düşünmeden edemiyoruz. Engeller bir şekilde aşılabilir ama Erdem Gül ve Engin Çelikli belediyenin usulsüzlüklerde, yanlış uygulamalarda, kaçak plajlarda, imar yolsuzluklarında, akçeli işlerde aşılamayacağı, ellerine su dökülemeyeceği bir gerçek. Asıl engel kafada, engelli kafa Erdem Gül ve Engin Çelik de. Bariyer ise Adalar Belediyesinin vatandaşla arasına kurduğu bariyer. Bu bariyerleri halk kaldıracak en yakın seçimde. Bu zihniyet belediyenin kapıları açar ama vatandaşla arasına bariyer örer

Halk da zamanı geldiğinde bu bariyerleri sokacağı yeri bilir

Şükrü ABANOZ

Halk zamanı geldiğinde bu bariyerler sokacağı yeri bilir

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum
  1. Dalgıç dedi ki:

    Belediyenin gözü şu an sadece hangi kaçak inşaattan ne götürürüm hesabında . Geçen hafta başkan yardımcısı adada kaçak inşaatı olan bir otelcinin ofisinde görülmüş.Adalarda devlet olan meclis uyeside başka kaçak inşaatlar için pazarlık aşamasında.bu sebeple bariyermiş boruymuş bunlar etkilenmez.

  2. Takipçi dedi ki:

    Gazetedeki yorumlara bakıyorum kaçak inşaahatlardan götürdüklerini yazıyor belediyecilerin.kaçak inşaatlarda büyük rant dönüyor zamanında erkan mumcu erdem gül için adalardan paraları pkkyamı aktarıcak söylemi geliyor aklıma bu adamlar götürüyorsa buda gözle görülüyorsa kaymakamlık niye harekete geçmiyor?

  3. zihniyeti bozuk haram yiyiciler dedi ki:

    adanın içine s.ct.lar afedersiniz.
    ibb de hikaye adalar belediyeside 2si birlikte çalışmasına ragmen adayı b.k götürüyor.
    Bu kadar iş bilmez adam nasıl bir araya gelir şu ada için nasıl hiç birşey yapmaz yazıklar olsun.
    Hepinizin yemeğe geldi çok net belli anca dışarıdan gelen 2-3 kedi köpekci tayfasının çıkından ayrılmayın.
    2 senedir adada türeyen kedici köpekci diye geçinen boş kafalar türedi ve bunlarda bunların adamları ama birbirlerini mutlu etmek için savaşıyorlar.

    Bu adayı şu hale nasıl getirdiniz anlamak çok zor yazıklar olsun…