Heybeliada Çamlimanı’nda korku dolu anlar

Heybeliada Çamlimanı’nda korku dolu anlar
Yayınlama: 29.05.2024
Düzenleme: 29.05.2024 11:09
A+
A-

Bu sabah saatlerinde Heybeliada Çamlimanı’nda nedeni henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Çamlimanı Halk Plajının olduğu bölgenin içinde bulunan büfede çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede diğer yerlere sıçradı. Alan kısa bir süre önce DİYANET’e devredilmişti.

Adalar İtfaiye Teşkilatı Heybeliada Çam limanı yolu üzerinde çıkan yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında ölen yada yaralanan olmadı.

Hatırlanacağı üzere 19 Mayıs 2024 Pazar günü Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda bu alanda 500 BİN TL ödeme yapılarak bir sanatçı getirilerek bir konser verilmişti. Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolt ise evvelsi gün İETT araçlarının tartışıldığı toplandıda yaptığı açıklamada bu konseri Çam Limanı Halk Plajı’nda yapma nedenimiz, sahillerin ve doğanın işgal edilmesine bir mesaj olduğunu belirtmişti. Belediye başkanının yaptığı açıklamadan hemen sonra yangının çıkması kafalarda soru işaretleri bıraktı. Yangının belediye başkanının mesajına birilerinin karşı mesaj mı verdiği yoksa başka bir nedenle mi çıktığı ilgili kurumların yapacağı tahkikat sonrasında ortaya çıkacak?

Heybeliada Çamlimanı'nda korku dolu anlar
Heybeliada Çamlimanı'nda korku dolu anlar
Heybeliada Çamlimanı'nda korku dolu anlar
Heybeliada Çamlimanı'nda korku dolu anlar

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Metin Çakır dedi ki:

    Birincisi yanan yer diyanete bağlı değil.
    İkincisi yanan yer büfe değil, barakadan bir işletme.( Ruhsatsız )
    Maalesef sabotaj olma ihtimali çok yüksek.