Heybeliada Spor Tesisleri’nde geleceğin yıldızlarına ‘değerler eğitimi’

Heybeliada Spor Tesisleri’nde geleceğin yıldızlarına ‘değerler eğitimi’
Yayınlama: 10.04.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:32
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) ‘Futbol oynamayan çocuk kalmayacak’ sloganıyla düzenlediği Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı Projesi’nin 6. Etabı 5 bin çocuğun katılımıyla devam ediyor.

Heybeliada Spor Tesisleri'nde geleceğin yıldızlarına 'değerler eğitimi'

Projeye bu yıl dahil edilen Adalar ilçesi Futbol Akademi Kampı çalışmalarına ve Değerler Eğitimi’ne yoğun ilgi gösterildi. Büyükada, Kınalıada, Burgazada ve Heybeliada‘da yaşayan yaklaşık 150 çocuk antrenmanlara düzenli olarak katılırken Değerler Eğitimi’nde çocukların aileleri de  yer aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılıp hizmete açılan Heybeliada Hüseyin Rahmi Gürpınar Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Değerler Eğitimi’ etkinliğine ada sakinleri, proje yetkilileri ve spor adamları da katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Spor İstanbul ve Başakşehir Futbol Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı Projesi’nin 6’ncı etabı devam ediyor. Geleceğin yıldız futbolcularını keşfederek profesyonel ve amatör spor kulüplerinin alt yapısına kazandırmayı hedefleyen projeye katılan 5 bin öğrenci için futbol eğitimlerinin yanı sıra her hafta ailelerin de katıldığı Değerler Eğitimi düzenleniyor. Eğitimler bu hafta Dudullu, Sefa Tepesi ve Heybeliada Spor Tesisleri‘nde gerçekleştirildi.

Futbol Akademi Kampı Değerler Eğitimi programları 14 Nisan’da İBB Kale Spor Tesisleri, Silivri Müjdat Gürsü Spor Tesisleri ile 15 Nisan’da Çırpıcı Spor Tesisleri’nde düzenlenecek. Programlar son olarak 22 Nisan’da İBB Orhangazi Şehir Parkı Spor Tesisi’nde sona erecek.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.