Heybeliada’da sahili işgal etmek isteyen şahsa Adalar Belediyesi’nden destek!!!

Heybeliada’da sahili işgal etmek isteyen şahsa Adalar Belediyesi’nden destek!!!
Yayınlama: 02.10.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Heybeliada’da sahil kesimindeki devlete ait yeri işgal etmek isteyen şahıs, Adalar kaymakamlığı tarafından durduruldu. Şahsa, Adalar Belediyesinin iş makinası göndererek yardım ettiği öne sürülüyor!

Heybeliada’da sahili işgal etmek isteyen şahsa Adalar Belediyesi’nden destek

Adalar’daki imar kanununa muhalefetten birçok kez yargılanan M.Ç, şimdide Heybeliada’da çıkarma gemilerinin kapak atma yerinin yan tarafındaki sahil şeridini işgal etmeye çalıştığı öne sürülürken, alanda yapılan çalışmalar Adalar kaymakamlığı tarafından durduruldu. Alandaki çalışmalara Adalar Belediyesinin iş makinası verip yardım ettiği iddiası ise akıllara durgunluk verdi. Adalar Belediyesinin M.Ç’ye yardım etmesinin sebebinin akçeli işlerin yanısıra, alanda belediye çalışması var gibi görüntü verilip olası bir Sahil Güvenlik operasyonunun önüne geçmek olduğu öne sürülüyor.

Adalar Belediyesi iş makinası gönderdi iddiası!

Adalar’daki sahil şeritlerindeki kanunsuz oluşuma (otel, pansiyon, plaj) bir yenisinin eklenmesi Adalar Kaymakamlığı tarafından durduruldu. Heybeliada’da çıkarma gemilerinin kapak atma yerinin yan tarafında metruk bir şekilde duran otelin yanındaki devlete, millete ait olan yerin istinat duvarını yıkarak çıkan toprağı boş olarak duran yere boşaltıp daha sonra Adalar Belediyesi’ne ait iş makinasıyla alana sererek belediye ile el ele toprağı yayıp milletin, devletin yerine konmaya çalıştığı öne sürülen belediye destekli M.Ç’ye Adalar Kaymakamlığı dur dedi.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve Yardımcısı Engin Çelik

  • M.Ç’nin Kıyı Kanununa muhalefet edip işgal etmeye çalıştığı öne sürülen yere belediye olarak iş makinası göndererek olası bir Sahil Güvenlik operasyonunu önlemek için yardım ettiğiniz öne sürülüyor. Bu doğru mudur?
  • Eğer doğruysa, bu yardım için M.Ç’den maddi bir talepte bulundunuz mu? Bulundunuz ise ne olduğunu ve miktarını kamuoyu ile paylaşır mısınız?
  • Maddi bir karşılık aldıysanız bu karşılık belediyenin kasasına mı yoksa başka bir yere girdi? Ayrıca belediyenin kasasına veya her nereye girdiyse, illegal işlerden alınan maddi karşılıkların TCK’daki karşılığını biliyor musunuz?
  • İstinat duvarının yıkılmasını görmezden gelip üst tarafındaki yolun çökme veya denize doğru kayması riskine sebep olduğunuzun farkında mısınız?

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. M.Ç dedi ki:

    Büyükada da kendi kaçak binalarının yanındaki parsel de geçen hafta işgal teşebbüsünde bulundu konu adli mercilere intikal etti.Bu aralar hep denetimli serbestlikte görülüyor hayırdır inşallah ,kış yaklaşıyor bu kış seçimlerde var yakın zamanda yeni kaçaklara başlar ondan sonra görürüz M.Ç mi O.Ç. mi

  2. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    “Ada sahillerini halka açacağım” diye oy isteyen zavallının; bu olan biten karşısında acaba YÜZÜ KIZARIYOR MUDUR. Yazıklar olsun.