Heybeliada’da taciz skandalı

Heybeliada’da taciz skandalı
Yayınlama: 25.12.2015
Düzenleme: 21.08.2017 10:08
A+
A-

Heybeliada'da taciz skandalı

Heybeliada’da taciz skandalı

Çeşitli kulüplerde  voleybol antrenörlüğü yaptığı   iddia edilen  O.E, 18 yaş altı 5 çocuğa cinsel içerikli mesaj ve cinsel istismar da bulunduğu  gerekçesiyle tutuklanarak Maltepe Cezaevine gönderildi.

En son Kadıköy Halk Eğitim Merkezi (KHEM) Spor Kulübü’nde voleybol antrenörlüğünü yaptığı iddia edilen OE, 1976 doğumlu evli ve bir çocuğu var. OE’nin Türkiye’nin bir çok kulübünde kız voleybol antrenörlüğü yaptığı belirtiliyor.

OE, ayrıca Heybeliada’da da bir kız çocuğuna internet ortamında ve cep telefonuna cinsel içerikli mesajlar attığı belirtiliyor.Psikolojik durumunu göz önünde bulundurarak adını hatta baş harflerini bile yazmayacağımız kız çocuğumuzun, babasının şikayeti ile ortaya çıkan bu taciz olayının daha da büyümesi bekleniyor.

Olayın bildirilmesi üzerine soruşturma başlatan polis, çevredeki apartman ve işyerlerinin güvenlik kamerası görüntüleri dahil her türlü delili göz önünde bulundurarak OE’yi  gözaltına aldı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen OE  adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan OE, ’küçük yaşta kız çocuğuna cinsel taciz ve elektronik ortamda cinsel içerikli mesaj atma’ suçundan tutuklanarak Maltepe Cezaevi’ne gönderildi.

Olayın duyulması ve adli makamlara intikal etmesi üzerine bazı vatandaşlar sosyal medya ortamında ortamında  OE hakkında bir kampanya başlatıldı.

************************************

ÇOCUK TACİZİ DUYURUSU

VOLEYBOL ANTRENÖRÜ O.E çeşitli kulüplerde antrenörlük yapmıştır.Konuyla alakalı yasal süreç başlamıştır.Fakat bu durumun bir sır olarak kalmaması adına,listesinde arkadaşı olan herkesin bilgilendirilmesi için bu mesajı size yolluyorum.Bu kişi arkadaşınız ya da akrabanız olabilir.Geçmişte ya da şuanda sizin ya da çocuğunuzun öğretmenliğini/antrenörlüğünü yapmış olabilir.En önemlisi çocuğunuz benzer bir duruma ve daha ilerisine maruz kalmış,korktuğu için bunu kimseye söyleyememiş olabilir.Bu sapık,çocuğunuzda derin psikolojik yaralar açmış olabilir.Bu durumu irdelemeli,gereken önlemi almalısınız.Bu çok önemli bir konu çünkü davranışlarından anlaşıldığı üzere,bu kesinlikle ilk değil.Hem kendinizi,hemde çocuklarınızı böyle hastalıklı ruha sahip sapıklardan korumak adına ne yapılması gerekiyorsa yapın.Çevrenizde bu kişiyle ilişki kurmuş insanları da uyarmak sizin göreviniz.Yazışmaları ve polis tutanağını sizinle paylaşacağım.

TACİZCİ O.E hesabı,sırf bu yapılan ahlaksızlığın yayılması adına açılmıştır.Lütfen arkadaş olarak eklemleseniz de paylaşımları takip edin.Yolladığı diğer mesajlar ve konuyla ilgili bilgileri TACİZCİ O.E hesabı üzerinden görebilirsiniz.

İnanmadığınız takdirde bu hesap üzerinden bizimle karşı iletişime geçin,kimliğimizi doğrularız.Çünkü bu gerçek ve herkesin bunu öğrenmesi gerekiyor.

*******************************

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.