Heybeliada’da yetersiz taksi sayısı uzun kuyruklara sebep oluyor!

Heybeliada’da yetersiz taksi sayısı uzun kuyruklara sebep oluyor!
Yayınlama: 10.07.2024
Düzenleme: 10.07.2024 20:42
A+
A-

Heybeliadada yetersiz taksi sayısı uzun kuyruklara sebep oluyor. Sıcağın etkisiyle sırada bunalan yaşlı Heybeliadalılar ise zor anlar yaşıyor.

Heybeliada’nın üst taraflarında oturan ve alışveriş için çarşıya inen Heybeliadalılar, taksilerin yetersiz kalması nedeniyle uzun bir süre sırada beklemek zorunda kalıyor. Sıcağın etkisiyle ayakta durmakta zorlanan yaşlı vatandaşların yardımına ise esnaf oturmaları için iskemle vererek yardımcı oluyor.

Ücretsiz pazar servisi sözü

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat’ın vaat ettiği ücretsiz pazar servisinin ücretli olmasını Heybeliadalılar eleştiridi. Taksilerin yetersiz kalması ve günübirlikçilerin de taksi sıralarında bulunması sebebiyle ara ara mükakaşaların çıktığı belirtiliyor.

Heybeliada sakini bir vatandaşımız: “Heybeliadada yetersiz taksi sayısı ve vatandaşın gasp edilen akülü araçları uzun kuyruklar sebep oluyor. Ada halkına vaatte sınır tanımayan gerçek adalı başkan sözlerini tek tek yutmaya devam ediyor. PAZAR SERVİSİ koyacağını söylemişti fakat millet sırada fenalık geçirmeye başladı” dedi.

Heybeliada'da yetersiz taksi sayısı uzun kuyruklara sebep oluyor!
Heybeliada'da yetersiz taksi sayısı uzun kuyruklara sebep oluyor!

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.