İBB Adalar Koordinatörlüğü’nden açıklama

İBB Adalar Koordinatörlüğü’nden açıklama
Yayınlama: 23.03.2024
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Adalar Koordinatörlüğü’nden dün meydana gelen kanalizasyon borusu patlamasıyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Açıklamada;

Bugün aksam saatlerinde Büyükada 23 Nisan Caddesi’nde bir işletmenin üst kotta bulunan kanal gideri bina önündeki parsel bacasına motopompla bağlı olması gerekirken, izinsiz bir şekilde Liman Çıkmazı Sokak’ta bulunan alt kottaki dükkanın giderine bağlanmış, fenni olmayan bu bağlantı kanal hattında arızaya sebep olmuştur. Bu arıza alt kotta bulunan dükkana lağımın geri basmasına sebep olmuş, içeri dolan atık suyu deşarj etmek için dükkan dışına süpürülen lağım suları seçim çadırları alanına doğru akmıştır.
Olayın haber verilmesinden sonra 15 dakika içerisinde İSKİ Genel Müdürlüğüne ait kombine aracı arızaya müdahale ederek tıkalı kanalı açmıştır.
İSTAÇ mekanik yıkama, mekanik süpürme araçlarımız olay yerine kısa zamanda intikal etmiştir.
Kanal arızası nedeniyle bir yerleşim yerinde kullanılamayacak duruma gelen eşyalar İSTAÇ ekiplerimizin araç ve insan kaynağı desteğiyle alınıp döküm sahasına taşınmıştır.
İSKİ ve İSTAÇ ekiplerimizin koordineli çalışmasıyla sokak ve seçim stantlarının olduğu alan yıkanarak atık sudan arındırılmıştır.
İSTAÇ ekiplerimizin alanda çalışmaları devam ediyor.

ifadelerine yer verildi…

İBB Adalar Koordinatörlüğü'nden açıklama İBB Adalar Koordinatörlüğü'nden açıklama İBB Adalar Koordinatörlüğü'nden açıklama İBB Adalar Koordinatörlüğü'nden açıklama İBB Adalar Koordinatörlüğü'nden açıklama

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.