Adalar elektrikli araçlara hazırlanırken İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) gece çalışmaları devam ediyor.
Adalar’da ulaşımda kullanılacak olan elektrikli araçların çalışma güzergahında olan yollar için trafik işretleri, çizgilerin çekimleri ve yol asfalt çalışmaları bütün hızıyla gecede devam ediyor
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 5 Haziran 2020 Cuma günü Büyükada’ya gelerek start vermesi beklenen elektrikli araçların deneme sürüşlerinden sonra elektrikli araçlarla toplu taşımacılık başlayacak.
Ada Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Büyükada Maden Mahallesi sakinleri, Kumsal Caddesi'ndeki balıkçı barınağı içerisinde yer alan ve kısa süre önce yenilenen sahil parkına yeni baraka ve konteynerler yerleştirileceği iddiaları üzerine yetkililere çağrıda bulundu.
İstanbul’da musluk suyu tartışması yıllardır sürüyor. Resmî verilere göre şehir şebekesine verilen su, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından arıtılıyor ve düzenli olarak analiz ediliyor.
İTÜ tarafından hazırlanan hava kalitesi raporuna göre, İstanbul genelinde partikül madde (PM10) kaynaklı hava kirliliği 2026 yılı ocak ayında düşüş gösterirken