İlanla seyyar aranıyor!

İlanla seyyar aranıyor!
Yayınlama: 25.03.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Adalar İlçesi sonunda bunu da gördü. Adalar Belediyesi bugün verdiği bir ilanla seyyar satıcı aradığını bildirdi. Türkiye’deki ilçe belediyeleri arasında başka bir örneği var mıdır, bilemiyorum?

İlanla seyyar aranıyor!

Adalar İlçesini parsel parsel inşaata boğan, her türlü kamu arazisini, kıyıları, plajları kendi partisine peşkeş çeken Adalar Belediyesinin süper zeka başkanı Erdem Gül ve Yardımcısı Engin Çelik gözünü Adalar’daki vatandaşa açık olan meydanlara dikti.

Bu meşhur ikili yakında meydanları, yeşil alanları, hatta ve hatta okul bahçelerini EKAP üzerinden satılığa çıkarmazlarsa iyidir. Bu sebeple Sayın Kaymakam, Sayın İlçe Emniyet Müdürü vs… haberiniz olmadan binanız, bahçeniz Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve Yardımcısı Engin Çelik tarafından EKAP üzerinden satılığa çıkartabilir o yüzden siz siz olun koltuğunuza, binanıza, bahçenize sahip çıkın yoksa vatandaşa hizmeti parklardan yapmak zorunda kalabilirsiniz!

Belediye verdiği ilanda, seyyar tezgah başvuruları için son günün 11 Nisan 2022 olduğu, tezgahların kura sonucu verileceği, tezgah isteyenlerin kimlik fotokopileri, ikametgah belgeleriyle birlikte Zabıta Müdürlüğüne başvurmaları gerektiğini bildirdi.

Tezgah ve kura yan yana geldiğinde çokta uyumlu görünmüyor..!

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Seyyar tayyar dedi ki:

    Geçen rüya gördüm belediye başkanları kaçak inşaatlardan aldıkları rüşvetleri polis yakalamasın diye külçe altın alıp saklıyorlardı. Benim rüyalarım çıkabilirde…

  2. andrea dorya 2 dedi ki:

    İhtiyaç önceliği değil de kura ile tezgah dağıtma. Var bu işte bir İzmir torba tezgahı !