‘İmamoğlu ne derse o’ ise CHP’nin Adalar başkan adayı adayı belli!

‘İmamoğlu ne derse o’ ise CHP’nin Adalar başkan adayı adayı belli!
Yayınlama: 02.02.2024
Düzenleme: 02.02.2024 09:57
A+
A-

İstanbul listesine dair açıklama yapan partili bir kaynak, İstanbul şu iddiaları dile getirdi: “Ekrem Bey ne derse o oluyor. MYK’dan çıksa da PM’ye giderken bile liste değişebiliyor.” dedi.

Son anda sürpriz bir gelişme yaşanmazsa PM’de İstanbul’un henüz karara bağlanmamış ilçe adayları da netleşecek. İstanbul’da Adalar, Bakırköy, Esenyurt, Kadıköy, Sarıyer belediye başkanlarının değişeceği kulislere yansıdı. Kadıköy için İstanbul Kent Konseyi Başkanı Tülin Hadi, DEM’in birlikte yönetim talepleri içerisinde yer aldığı belirtilen Adalar için de İstanbul Planlama Ajansı Genel Koordinatörü Esra Huri Bulduk’un adı geçiyor. Avcılar için “mevcut başkan Turan Hançerli ve İBB CHP Avcılar Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Değirmenci kafa kafaya” ifadesi kullanılıyor. Bakırköy için ise Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun ismi telaffuz ediliyor. Esenyurt’a ise İş insanı Engin Doğru, İBB Meclis Üyesi Ali Gökmen, Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin’in ismi konuşuluyor. Sarıyer için Merve Öztopaloğlu ve İBB Danışmanlığını yapan Tonguç Çoban’ın adları geçiyor.

‘İmamoğlu ne derse o’

İstanbul listesine ilişkin partili kaynak şu iddiaları dile getirdi: “Ekrem Bey ne derse o oluyor. MYK’dan çıksa da PM’ye giderken bile liste değişebiliyor.”

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.