İmamoğlu’nun muhtarlar için verdiği yemeğe Adalar’daki muhtarlar neden katılmadı?

İmamoğlu’nun muhtarlar için verdiği yemeğe Adalar’daki muhtarlar neden katılmadı?
Yayınlama: 21.10.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “19 Ekim Muhtarlar Günü” kapsamında, kentte görev alan muhtarlarla akşam yemeğine bir araya geldi. Yenikapı’daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen davete, İstanbul Adalar İlçesi’nde görev yapan hiçbir muhtar katılmadı.

İmamoğlu'nun muhtarlar için verdiği yemeğe Adalar'daki muhtarlar neden katılmadı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “19 Ekim Muhtarlar Günü” kapsamında, kentte görev alan muhtarlarla akşam yemeğine buluştuğu geceye Adalar’da görev yapan hiçbir muhtarın katılmaması dikkat çekti.

Son günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında Cumhurbaşkanlığı için aday olma yarışı var. Perde arkası süren yarış artık yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu arada Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı belirsizliğini devam ettirirken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul dışında mitinglerini sürdürüyor.

Adalara dönersek, İmamoğlu’nun son zamanlarda gazete manşetlerinden düşmeyen Adalar ile ilgili meydana gelen olaylarda başta Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik olmak üzere yöneticileri sorumlu tuttuğu, gözden çıkardığı bunun bilincinde olan Engin Çelik’in ise siyasi geleceğini sürdürmek için Kemal Kılıçdaroğlu’na yanaştığı Adalar’da görev yapan muhtarları yemeğe katılmamaları yönünde yönlendirdiği öne sürüldü.

Yaptığımız araştırmalarda ise Adalar’da görev yapan muhtarların bu zamana kadar kendilerine verilen hiç bir söz yerine getirilmediğindan ötürü dikkat çekme amacıyla yemeğe katılmadıkları ortaya çıktı. Adalar’da görev yapan muhtarların ciddi sorunları var. Üç ilçe hariç anakarada görev yapan muhtarlara İBB’nin maddi desteği olmasına rağmen bu destek Adalar İlçesine verilmiyor. Muhtarlar nezrinde yapılan görüşmelerde İBB Başkan Danışmanı Tonguç Çoban ve niye atandığını anlamadığımız Adalar ile ilgili hiç bir konuda bilgisi olmayan İBB Adalar koordinatörü Eyüp Karataş’a defalarca bu sorunlar aktarılmasına rağmen bir sonuç alınamamış. Bu ve buna benzer sorunlar nedeniyle de Adalar’da görev yapan muhtarlar sorunlara dikkat çekmek için davete icabet etmeme kararı almışlar

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.