İmamoğlu’nun sır gibi saklanan ziyeretinde yapılan görüşmeler

İmamoğlu’nun sır gibi saklanan ziyeretinde yapılan görüşmeler
Yayınlama: 10.07.2024
A+
A-

Bir gurup adalı İmamoğlu’nun sır gibi saklanan ancak Ada Gazetesi’nin deşifre ettiği ziyareti sırasında gidip İmamoğlu ile görüşüyor. Bilindiği üzere İmamoğlu danışmanının yiğeninin nikahını kıymıştı Büyükada ziyaretinde.


Görüşmede İmamoğlu, ÇİN’den ithal edilen golf araçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel izniyle sefere sokulduğunu belirtmiş. Bizde zaten haberlerimizde aynı şeyi söylüyoruz. UKOME’den izin, uzatma falan yok. UKOME kullanılarak Adalılar bu süreçte kandırıldı.


Görüşmede İETT Müdürü İrfan Demet de varmış. Demet ihale süreçlerinden bahsetmiş, mecbur kaldıkları için böyle bir uygulama yaptıklarını belirtmiş.


Görüşmeye giden Adalılar, Cumhurbaşkanının özel izniyle çalışan eski araçların devam etmesini teklif etmişler ve devasa minibüsleri geriçekilmesi talebinde bulunmuşlar.


Ekrem İmamoğlu ve İETT Müdürü ise bu teklifi yapmak isteselerde iki yıl gibi bir süreye ihtiyaçları olduklarını hatta İmamoğlu’nun bu araçları başka bir yerde çalışmasını istediğini belirtmişler. İmamoğlu’nun devasa minibüsleri nerede çalıştırmak istediğine ise ulaşamadık.

Adalılar çıkarken göz altına alınan arkadaşlarından söz etmişler, İmamoğlu ve İETT Müdürü İrfan Demet “geçmiş olsun” demiş. Demet şikayetleri geri çekme önerisinde bulunmuş ancak görüşmeye giden Adalılar bir şeyin değişmeyeceği için hatta yeni şikayetler olduğundan dolayı Demet’i çok samimi bulmamaışlar ve mücadeleye devam etme kararı almışlar.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.