İyi Parti Adalar Teşkilat Başkanı Narman: ”CHP Adalar İlçe Başkanı beni PKK’ya hedef gösterdi”

İyi Parti Adalar Teşkilat Başkanı Narman: ”CHP Adalar İlçe Başkanı beni PKK’ya hedef gösterdi”
Yayınlama: 26.12.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

İyi Parti Adalar Teşkilat Başkanı Ozan Narman bir basın bildiri yayınlayarak CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat’ın kendisini adları PKK terör örgütüyle anılan bazı kişilere hedef gösterdiğini belirterek CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat hakkında suç duyurusunda bulundu..

İyi Parti Adalar Teşkilat Başkanı Narman ”CHP Adalar İlçe Başkanı beni PKK'ya hedef gösterdi”

Narman: “Bildiğiniz üzere İçişleri Bakanlığı İBB içindeki PKK’lı teröristlerin resimlerini ve isimlerini basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. PKK’lı terörist listesinde bulunan bazı şahıslar İstanbul Adalar’dan çıktı. Terör bağlantılı şahıslar Adalar CHP tarafından işe sokulmuş, Adalar ve İstanbul’un çeşitli yerlerinde işe başlamışlardır.

Adalar CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat resmen işe alım borsası kurup Adalar’daki ve İstanbul’daki işsiz gençleri geçip, farklı şehirlerden insanlar getirmeye başlamıştır. Gelen kişilere nüfus müdürlüğüne Adalar İstanbul’da ikinci adres veya tam adres olarak kayıt yaptırmasını tembih etmiştir.

Bu resimli ve isimli terör bağlantılı kişilerin Adalar’da olduğu ve Adalar CHP’den işe girdiği anlaşılınca, Adaları bir panik ve kaos havası sardı ki, Adalar İETT Müdürü Ercan Akpolat ile bir toplantı yaptı. Hayırdır İETT müdürü, Ercan Akpolat senin amirin mi?

Sonra cuma günü, Adalar İYİ Parti İlçe Teşkilatı ismi çıkan şahısların yakınları tarafından telefonla aramaya başladı. Arayan kişiler ‘terör listesini İYİ Parti Teşkilat Başkanı Ozan Narman sızdırmış’ deyip tehditvari konuşmalar yaptılar.

Bu bilgi nereden geldiği sorulduğunda, Adalar CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat’ın söylediğini belirttiler.

Adalar CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat resmen örgütlerle anılan kişilere beni hedef göstermiştir. Ercan Akpolat resmen beni PKK’ya hedef göstermesi sebebini düşündüm bir an, daha önce ekmek paramla da oynayıp senelerdir meyve sattığım arabamı almışlardı. Onun sebebi TÜGVA meselesinde suç duyurusunda bulunmam olayı inceleyip, irdelememdi.

Şimdiki sebebi ise ya kurduğu İBB işe alım borsasının çökmesi ve panik hali yada TÜGVA’nın altında bulunan dükkanlarının hem tahliyesi olup kira kontratı olmadan ruhsat alan kamu binasında içki sattığı için suç duyurusunda bulunmam? Çünkü, ruhsat babasının üstüne olduğu için perşembe günü babası savcılığa ifade verdi ve cuma günü bu olay patlak verdi.

Ercan Akpolat hem PKK ile ilişkisi olan kişileri işçi alımını sağladı olay patlak verince beni PKK hedef gösterdi. Eğer öyle bir liste elime geçseydi ben paylaşırdım.

Beni tanıyan insanlar iyi bilir. Tehditleriniz ve kurduğunuz oyunlar beni yıldıramaz daha güçlü yapar. Bizim davamız Vatan, tek derdimiz Vatan! Vatan sevgisi imandandır. İmanlı insanlar ölümden korkmazlar” dedi

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.