İYİ Parti Adalar Teşkilat Başkanı Narman’dan şok açıklamalar!

İYİ Parti Adalar Teşkilat Başkanı Narman’dan şok açıklamalar!
Yayınlama: 16.11.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

İYİ Parti Adalar Teşkilat Başkanı Ozan Narman bugün yaptığı bir basın açıklamasıyla Adalar Belediye başkanı Erdem Gül hakkında ağır eleştirilerde bulundu.

İYİ Parti Adalar Teşkilat Başkanı Narman'dan şok açıklamalar!

İYİ Parti Adalar Teşkilat Başkanı Ozan Narman’ın basın açıklaması:

“Ada Gazetesi’nde 15 Kasım 2021 tarihli “CHP Adalar İlçe Başkanlığını Erzincan’ın bir köy derneğine çevirmişler!” başlıklı haberde, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün, 5 Ekim tarihinde Büyükada İskelesi’nde çıkan olaylar sırasında “ben Ankara’ya gidiyorum” deyip sevgilisiyle alem yaptığı iddia edilmiş, itiraz edilir yalanlanırsa resim olarak yayınlanacağı yazılmıştır.

Zaman beni haklı çıkardı!

Adalar Belediye Başkanının aşk hayatı ve özel hayatı bizi hiç ilgilendirmez!

Ama buradaki konu 5 Ekim günü 38 ilçe teşkilatı ve gençlik kolları Canan Kaftancıoğlu’nun talimatıyla Büyükada İskelesinin önüne Türk Polisine karşı durulması ve direnilmesi için çağrılmıştı.

Türk polisi ve gençler karşı karşıya getirilmişti.

En ufak bir kıvılcımla belki polis ve gençler arasında arbede yaşana bilirdi!

Eski zamanları hatırlarsanız, sen solcusun, sen sağcısın diye ülkemin geçleri provokatif ajanlar sayesinde öne sürülüp heba edilmişti.

Yine aynı şekilde Erdem Gül ve Canan Kaftancıoğlu’nun talimatıyla gençler ateşe atılıp sözde nöbet tutturulurken, Adalar Belediye Başkanı olayı o kadar ciddiye almış ki kız arkadaşıyla aleme gitmiş!

Gençler Türk Polisine karşı önde, başkan alemde!

Ey Türk milleti, görün görün bu olayın adına provokatif ajanlık denir. Bunlar Türk Milletine hizmet etselerdi, Türk gencini kasıtlı olarak ateşe atıp alem yapmazlardı.

Bunu yapan bir Belediye Başkanı bu milletin adamı olamaz, bu vatanın adamı olamaz, bu bayrağın adamı olamaz, bu toprağın çocuğu hiç olamaz.

Erdem Gül istifa et…

Sizlere yüzyıllardır kardeşçe yaşayan, farklı din ve mezhepleri barındıran Adaları yedirmeyeceğiz.

Sizlere bu vatanın çocuklarını yedirmeyeceğiz!

Bu olaylarda polise karşı kullandığınız çeşitli kurumlara işe sokup (İETT, İSPARK, Denizcilik İşletmesi vs) kullandığınız gençlerin hesabını vereceksiniz.

Sizin yüzünden bu çocuklar haneye tecavüz, polise direnme gibi çeşitli suçlardan yargılanırken belki siz yine alem yapmaya devam edeceksiniz!

Ama tarih sizi gençleri ateşe atan provokatif ajan olarak yazacak unutma!” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.