İYİ Parti Adalar Teşkilat Başkanı’ndan şok Soros açıklaması!

İYİ Parti Adalar Teşkilat Başkanı’ndan şok Soros açıklaması!
Yayınlama: 21.12.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

İYİ Parti Adalar Teşkilat Başkanı Ozan Narman bir basın bildirisiyle Adalar’daki Soros yapılaşmaları için şok açıklamalarda bulundu. Narman ayrıca Halim Bulutoğlu ve Orhan Silier’in içinde bulunduğu Tarih Vakfı ile ilgili İlber Ortaylı’nın bu vakıfla ilgili suç duyurusunda bulunduğunun altını çizdi.

İYİ Parti Adalar Teşkilat Başkanı'ndan şok Soros açıklaması!

Narman şunları söyledi: “Sizlere daha önce Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün Soroscu çevresinden bahsetmiştim. Hatta, 5 Ekim günü TÜGVA olayları sırasında Erdem Gül’ün Abant’da Soros vakıflarının düzenlediği Erivan’daki Soros kampına katılan yasak aşkı ile buluştuğunu yazmıştım.

Adalar Vakfı Başkanı Halim Bulutoğlu!!!

Halim Bulutoğlu, siyasi yaşamına Türkiye İşçi Partisi’nde başladı. Türkiye İşçi Partisi gençlik örgütü için dergi çıkartmaya başladı. Türkiye İşçi Partisi’nde çalışmış birini devrimci solcu olarak hayal edebilirsiniz fakat hayaller suya düşer. Solcu ağabeyimiz her telden oynuyor!!! Haşin solcu olan Halim Bulutoğlu, ABD menşeli Mason Kulübü olan Rotary Kulüp yöneticisi olduğunu öğrendiğimde şaşırdım ve Halim Bulutoğlu’nu daha çok incelemem gerektiğini düşündüm.

Orhan Silier ve Halim Bulutoğlu yaptıkları işlerden dolayı İlber Ortaylı’nın dikkatini çekmiş, ilk önce tarihi tahrip ettikleri için uyarılmışlar. İlber Ortaylı tarafından uyarılan Tarih Vakfı, kısa demeçlerle olayları örtbas etmek istese de İlber Ortaylı, Halim Bulutoğlu ve Orhan Silier’in yönetiği Tarih Vakfı hakkında suç duyurusunda bulunmuş.

İlber Ortaylı, suç duyurusunda Tarih Vakfı’nın 1995 yılında 49 yıllığına kiraladığı tarihi binaların çürümeye terk etmekle suçluyor, Osmanlı döneminden sanatkarların görev yaptığı tarihi yapıların bakımsızlıktan yıkılmaya yüz tuttuğunu ifade ediyordu. Tarih Vakfı yöneticilerin binaların parti, kokteyl, düğün ve toplantılar için kiraladığı ve kullandığını söylüyordu.

Bu sırada ne rastlantı ise Bank Asya kurucusu, FETÖ yöneticisi Ömer Faruk Berksan, Adalara yerleşiyor. Ada Vakfı, Adalar Belediyesi olsun çeşitli kurdukları derneklerde faaliyet göstermeye başlıyorlar. Hatta beraber ortak arsa alıyorlar. Bank Asya’ya para yatıranlar içeriye bağlanırken, Bank Asya’nın sahibi ile iş tutan, ortak olan Halim’e hiçbir şey olmuyor.

TÜGVA OLAYLARI

TÜGVA’nın altında dükkanları bulunan Ercan Akpolat’ın hem tahliye kararı hem de kiracı değil işgalci gözükürken sözde adaleti arayan Canan Kaftancıoğlu, kendini icra memuru sanan kontratlı yeri boşaltmaya çalıştı ve showgirl yeteneğini kullanıp güzel bir malzeme çıkardı.

2011 yılında CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat, belediye başkan yardımcısıydı. Olaylı bir şekilde görevden alındı. Görevden alınmış bir kişiyi Canan Kaftancıoğlu ilçe başkanı yaptı. Sebebi, pis işlerinde kullanılacak bir kişi olarak Ercan Akpolat’ı görmesiydi. Zirveye çıkmak isteyen Ercan Akpolat kendini Canan Kaftancıoğlu’na kullandırarak örgütlerin maşası haline geldi. Meydanlarda Zeybek oynamakla olmuyor Ercan Akpolat!!! Her lafımın arkasındayım ve ispatlarım. Adalar halkını bilgilendirmeye devam edeceğim.

 Kalın sağlıcakla…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.