Kartal-Adalar seferinde yüzen mağaza demir aldı

Kartal-Adalar seferinde yüzen mağaza demir aldı
Yayınlama: 15.04.2023
Düzenleme: 15.04.2023 09:16
A+
A-

Kartal İskelesi’nden Adalar’a sefer yapacak ve kıyafet, ayakkabı ve çantaların satışa sunulacağı yüzen mağaza vapuru Şehit Adem Yavuz demir aldı.

Kadın, erkek, çocuk kıyafet, ayakkabı ve çantalarının satışa sunulduğu alışveriş vapurunda dünyaca ünlü markaların ürünleri indirimli fiyatlarla müşterilere sunulacak. Kartal İskelesi’nden 1,5 saat sürecek Adalar seferleriyle müşterilerine farklı bir alışveriş tecrübesi yaşatan alışveriş vapuru,1 ay boyunca seferlerine devam edecek. Dünyada “ilk” kez vapur konseptiyle oluşturulan yüzen mağazanın hafta içi ve hafta sonu 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacağı bildirildi.

İstanbul’un emektar vapuru, bu kez yolculuk için değil alışveriş için seferlere başlayacak. Yaklaşık 40 yıldır İstanbullulara hizmet veren Şehit Adem isimli vapur, “Vapur Turnesi”ne dönüştürülüyor. Dünyanın ilk ve tek yüzen mağazası olma özelliğini taşıyacak olan Şehit Adem Yavuz vapuru artık ‘Vapur Turnesi’ olarak faaliyetlerini sürdürecek. Türkiye’nin bütün liman şehirlerini dolaşacak olan yüzen mağaza Vapur Turnesi, marka kıyafetleri uygun fiyatla tüketiciye ulaştırmak için alışveriş turneleri düzenleyecek.

Vapur Turnesi fikrini ortaya koyan ve projeyi hayata geçiren Vapur Turnesi CEO’su Hüseyin Tanrıverdi, yeni ve özgün bir konsept geliştirdiklerini belirtti. Vapur Turnesi’nin çıkış amacını anlatan Tanrıverdi, “Bundan 2 yıl önce böyle bir fikri ortaya koyduğumuzda ciddi endişelerimiz vardı. Beklediğimiz gibi zorlu ve meşakkatli bir süreç sonunda projeyi insanların beğenisine sunacağız. Amacımız klasik alışveriş yöntemlerinden kurtularak yeni ve özgün bir konsept ortaya koymak, insanların keyif aldığı bir mekan kazandırmak. İnsanların hayatlarına renk ve heyecan kattığımız ölçüde kendimizi başarılı hissedebiliriz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.