Kene, çöp, asfalt çökmeleri Adalar’dan son haberler

Kene, çöp, asfalt çökmeleri Adalar’dan son haberler
Yayınlama: 01.06.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Adalar’daki sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor. Adalar Belediyesinin kötü yönetilmesi sonucu her gün yeni sorunlar gündeme geliyor.

Kene, çöp, asfalt çökmeleri Adalar'dan son haberler

Adalar’daki sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor. Adalar Belediyesinin kötü yönetilmesi sonucu her gün yeni sorunlar gündeme geliyor. Kene sorunu, çöp sorunu sıcak havalar nedeniyle asfalt sorunları gündemden düşmüyor.

Adaları keneler mi sardı?

Adalar’da son günlerde bir kene sorunu olduğu gündemden düşmüyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda bu konuya dikkat çekiliyor. ‘Sınıf Veli Temsilcisi’ isimli bir sosyal medya gurubunda yapılan paylaşımda, kene ısırığı görülen bir resmin altına çocuğunun okulda ağaç altındaki bankta oturduğu sırada kene ısırdığı, hemen hastaneye gittikleri belirtiliyor. Heybeliada ‘Facebook Grup Ailesi’ isimli bir sosyal medya gurubunda ise ‘Adalarımızı keneler sarmış bilginize’ yazılı bir paylaşım yapılması dikkat çekiyor. Adalı bir veli ise: “bizim ilkokulun orada kene varmış. Bir çocuğu ısırmış, belediyeden ilaçlama yapmasını istemişler oralı olmamış”

Adaların her tarafında çöp görüntüleri

Kene, çöp, asfalt çökmeleri Adalar'dan son haberler

Adalarımızın kronik sorunu çöp ise bildiğiniz gibi hiç bir ilerleme yok. İBB’nin devreye girmesi de sorununun çözülmesine yetmemiş. Her taraftan çöp görüntüleri gazetemize geliyor. Adalar Belediyesinin Fen İşleri Müdürlüğü ve bu müdürlüğün bağlı olduğu başkan yardımcısı Engin Çelik’in sorunlara eğilmesi gerekirken belediyedeki imar çetesiyle birlikte akçeli işlere yoğunlaşması sorunların daha da büyümesine neden oluyor. İmar çetesini daha sonra detaylı olarak kaleme alacağız.

Adalar’da asfalt çökmelerine ilginç önlem!

Kene, çöp, asfalt çökmeleri Adalar'dan son haberler

Yaz aylarının gelmesiyle havaların ısınması asfalt çökmelerine neden olmaya başladı. Gelişigüzel, bilinçsizce dökülen asfalt kısa bir zaman sonra çökmeye başlıyor. Belediyenin aldığı önlemde çok ilginç. Çöken yerlerin üstü çeşitti malzemelerle kapatılıyor. Bu bazen sandalye, bazen taş-tuğla, bazende resimde görüldüğü üzere çöp konteyneri. Kınalıadalı bir vatandaşımızın paylaşımında, Kınalıada Manastır yokuşundaki bu görüntünün 3 gündür devam ettiği belirtiliyor. Maltepe’den dün Adalara gelen 5 adet çöp konteynerinin çöp için mi yoksa asfalt kapama için mi geldiği merak konusu oldu?

Kene, çöp, asfalt çökmeleri Adalar'dan son haberler
Adalar Belediyesi çöp sorununu çözmek için 5 adet çöp konteynerini adalara göndermek üzere Maltepe yük iskelesine getirdi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.