Kınalıada bu görüntüsünden kurtulacak mı?

Kınalıada bu görüntüsünden kurtulacak mı?
Yayınlama: 20.07.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:27
A+
A-

Kınalıada’nın Taşocakları mevkinde bulunan çöplüğe dönmüş yer için sona gelindi mi? Bu kötü görüntü düzecek mi?

Kınalıada’nın kronikleşmiş sorunu olan Taşocakları’ndaki hurda ve çöp yığınların olduğu bir zamanlar spor sahası yapılması düşünülen yerin temizlenmesinde sona gelindi mi? Kınalıadalılar bu kötü görüntüden kurtulacak mı?

Kınalıada Taşocakları, 2009 yılında CHP ile seçimleri kazanan belediye eski başkanı Mustafa Farsakoğlu ve 2014 yılında aynı partiden seçimleri kazanıp belediye başkanı seçilen Atilla Aytaç zamanında kaçak/kanunsuz moloz ve çöp döküm yeri olmuştu. Ancak gel gör ki yine aynı parti CHP’li belediye ile Kınalıada’nın kronikleşmiş sorunu olan yer temizleyerek eski haline getirilecek gibi görünüyor.

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı M.Dündar Tıraş ve Teknik Başkan yardımcısı Resul Can’ın geçen Perşembe günü Kınalıada ziyaretinde gündeme gelen yer için iki başkan yardımcısı da İBB ile koordineli bir şekilde çalışarak bir sene zarfında buranın temizleneceği müjdesini verdi. Müteahhit tarafından ölçüleri alınan yer için İlk kazmanın Pazartesi günü vurulma ihtimali yüksek.

Kınalıada Taşocaklarının tarihsel gelişimini, neler yaşandığını bir sonraki haberimizde değineceğiz. Adagazetesi ve Kınalıadalılar olarak Taşocaklarının eski haline getirilmesi için kararlı bir şekilde çalışan, İBB’den gerekli desteği alan Adalar Belediye Başkan Yardımcısı M.Dündar Tıraş, Teknik Başkan Yardımcısı Resul Can ve emeği geçecek olan herkese şimdiden teşekkür ediyoruz.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.