Kınalıada Mezarlığı’nda ağaçların kesildiğini ve mezarların tahrip edildiği öne sürüldü

Kınalıada Mezarlığı’nda ağaçların kesildiğini ve  mezarların tahrip edildiği öne sürüldü
Yayınlama: 20.11.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Kınalıada Mezarlığı’nda ağaçların kesilmesi ve mezarların tahrip olması tartışmalara neden oldu. WhatsApp İhbar Hattımıza gelen resimlerde ağaçların kesildiği ve mezarların tahrip edildiği görülüyor.

Mezar sahipleri ise, mezarlıkta kesilmemesi gereken ağaçların kesilmesi, ağaç kesim işlemiyle birlikte mezarların tahrip edilmesiyle ilgili sorumlular hakkında soruşturma başlatılmasını istiyor.

Edindiğimiz bilgilere göre, mezarlıkta ömrünü tamamlayan ağaçların kesildiğini, mezarlık tahribatlarının ise fırtınada yıkılan ağaçların ve vatandaşların kendi mezarlıklarının yanlarına diktiği ağaçların büyüdükçe mezarlara zarar vermesi nedeniyle meydana geldiği yönünde…

Kınalıada Mezarlığı'nda ağaçların kesildiğini ve mezarların tahrip edildiği öne sürüldü Kınalıada Mezarlığı'nda ağaçların kesildiğini ve mezarların tahrip edildiği öne sürüldü Kınalıada Mezarlığı'nda ağaçların kesildiğini ve mezarların tahrip edildiği öne sürüldü Kınalıada Mezarlığı'nda ağaçların kesildiğini ve mezarların tahrip edildiği öne sürüldü Kınalıada Mezarlığı'nda ağaçların kesildiğini ve mezarların tahrip edildiği öne sürüldü

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Mülâyim MUTEDİL dedi ki:

    Dirileri rahatsız ettikleri yetmiyormuş gibi, şimdi de ölülere rahataızlık vermeye başlamışlar. Hem ayıp hem de günah. YETER ARTIK.